Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Η διοίκηση του Κέντρου Σαολίν Ηλιούπολης «ΑΝΕΜΟΣ», αποδεχόμενη την πρόσκληση του ΕΠΟΣ, έδωσε το παρόν στη φετινή τελετή του Εαρινού Φεστιβάλ, γνωστή και ως κινέζικη Πρωτοχρονιά που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, 2019 στην Ακαδημία Γου Γιονγκ Τσουν Τσουάν στη Φιλαδέλφεια με οικοδεσπότη τον Σιφού Παντελιά Αντώνη.

Ο εορτασμός της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς για τους φίλους της Κινέζικης Κουλτούρας και του Πολιτισμού Σαολίν, ενισχύει το θεσμό της οικογένειας, την έναρξη μια νέας αρχής σε κάθε είδους προσπάθεια και γιορτάζεται μέσα σε ζεστή και πολύ φιλική ατμόσφαιρα. Η Σιφού Αντωνίου Ευσταθία, οι Σπουδαστές, τα μέλη και φίλοι με τις οικογένειές τους, υποδέχθηκαν το νέτος του Χοίρου, απολαμβάνοντας τον πλούσιο μπουφέ με αλμυρά και γλυκά εδέσματα που μέλη, γονείς και φίλοι φρόντισαν να γεμίσουν, ανταλλάσσοντας ευχές, για ειρήνη, την κοινωνική και οικογενειακή αρμονία, υγεία, πρόοδο και την ευτυχία μεταξύ των ανθρώπων.

Ο φετινός εορτασμός ξεκίνησε με ένα σύντομο χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκόμενους από τον Γενικό Διευθυντή του ΕΠΟΣ κύριο Σταυρίδη Ιορδάνη, ο οποίος αφού ευχαρίστησε το Σύλλογο για την φιλοξενία της φετινής εκδήλωσης, μίλησε σχετικά με το Εαρινό Φεστιβάλ, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν αυτή τη μοναδική κινέζικη εορτή λέγοντας χαρακτηριστικά:

Φέτος για πρώτη φορά το ΕΠΟΣ κάνει ταυτόχρονα εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς σε Αθήνα, Πάτρα και Βέροια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δάσκαλο Παντελιά Αντώνη, τον Δάσκαλο Φουσκαρίνη Μίμη, τον Δάσκαλο Κωστόπουλο Θεόδωρο, όλους τους Συνεργάτες μου, του Μαθητές και τις Μαθήτριες μου, αλλά και τους φίλους του κινέζικου πολιτισμού και της παράδοσης του Σαολίν, που βοήθησαν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια της Μεγάλη Ελληνικής Οικογένεια του Σαολίν να γιορτάσει το Φεστιβάλ της Άνοιξης όπως ορίζει το πανάρχαιο Κινεζικό έθιμο. Το Εαρινό Φεστιβάλ, είναι η στιγμή που σηματοδοτεί την αναγέννηση της φύσης, της σκέψης, των στόχων αλλά και της ζωής γενικά. Έτσι λοιπόν κι εμείς, όσοι έχουμε κοινή πορεία, αφήνουμε πίσω μας καταστάσεις που μας στενοχώρησαν και ανταλλάσσουμε ευχές φροντίζοντας να δημιουργήσουμε ευχάριστες αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν στη νέα χρονιά, δίνοντας την υπόσχεση να μην κάνουμε τα ίδια λάθη ξανά. Μια υπόσχεση που σκοπεύουμε να τιμήσουμε.

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, σας εύχομαι καλή υγεία και διαρκή ευημερία.
[Κιν.: Gōnghè xīnxǐ, zhù shēntǐ jiànkāng, shìyè fādá. 恭贺新禧,祝身体健康、事业发达。]






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
Κινέζικη Πρωτοχρονιά 2019