Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Την πρώτη τους εμφάνιση σε αγώνες light sanda έκαναν οι Σπουδαστές του συλλόγου ΑΣ Ηλιούπολης ΑΝΕΜΟΣ, την Κυριακή 17 Μαρτίου, 2019, στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ, συμμετέχοντας στο διασυλλογικό «The Art of Wushu VII». Στο διασυλλογικό Art of Wushu που διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά ο ΑΣ Ατραπός και ο Δάσκαλος Κώστας Γεωργίου, με τη στήριξη της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ., ο σύλλογός μας είχε συμμετάσχει τις δύο προηγούμενες χρονιές [2017 και 2018] στα Τάο Λου, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Φέτος, αποφασίστηκε η συμμετοχή στο αγώνισμα του light sanda, για την απόκτηση εμπειριών.

Τα παιδιά της ομάδας του ΑΝΕΜΟΥ συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες sanda, κατάφεραν ωστόσο να φέρουν εις πέρας το στόχο τους και να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους, χωρίς να εγκαταλείψουν, παρά το γεγονός ότι αναμετρήθηκαν με πολύ σκληρούς αντιπάλους που είχαν μεγάλη εμπειρία στο χώρο.

Οι Σπουδαστές της μαχητικής ομάδας του ΑΝΕΜΟΥ

Δούμουρα Ζήνα
Καρανίκα Κωνσταντίνα
Καρανίκα Μαρία
Καρανίκα Αργυρώ
Τσίγαλος Κυριάκος
Γρίβας Άγις
Κατακαλαίος Σταύρος






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
Οι Σπουδαστές μας σε αγώνες light sanda
Οι Σπουδαστές μας σε αγώνες light sanda
Οι Σπουδαστές μας σε αγώνες light sanda
Οι Σπουδαστές μας σε αγώνες light sanda