Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου η διοργάνωση “Sparing Day”στο γυμναστήριο Filis Gym, στον Κορυδαλλό. Το event διοργανώθηκε από τους προπονητές Νίκο Φίλη του Filis Gym και Κώστα Γεωργίου του ΑΣ Ατραπός Νέου Κόσμου, ως συνέχεια του πολύ πετυχημένου Young Dragons, με φιλικούς αγώνες και αγώνες προετοιμασίας Light Sanda, εν όψη του πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ο σύλλογος μας άδραξε την ευκαιρία και συμμετείχε με δύο αθλητές και δύο αθλήτριες, οι οποία δεν είχαν καμία αγωνιστική εμπειρία, ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν στο μαχητικό πνεύμα του σπάρινγκ, σε ένα φιλικό περιβάλλον, χωρίς το άγχος και την αγωνία της πρώτης φοράς.

Οι μαχητές μας που πήραν το βάπτισμα του πυρός είναι ο Ευρυπιώτης Μάνος, ο Ευρυπιώτης Αντώνης, η Αξιώτη Άρτεμις και η Καυκή Δέσποινα.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.