Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Στην αίθουσα Athletic & Culture Center, στα Άνω Πατήσια, βρέθηκαν η Σιφού Αντωνίου Ευσταθία και ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος Σάντα του συλλόγου, Κατακαλαίος Δημήτρης, στις 25 & 26 Ιανουαρίου 2020, για να παρακολουθήσουν το 2ήμερο σεμινάριο.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού – Κουνγκ Φου, στην οποία το σωματείο μας είναι μέλος, διοργάνωσε για τους προπονητές, κριτές και Σπουδαστές των σωματείων μελών ένα επιμορφωτικό σεμινάριο Σαντά με εισηγητή τον Προπονητή και Πρόεδρο της Επιτροπής Σαντά της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Γουσού, Αλεξάντερ Ραντούτσεβ.

Στο σεμινάριο διήρκεσε συνολικά οκτώ ώρες, και έγινε παρουσίαση του Σαντά ως άθλημα, ανάλυση των νέων κανονισμών, προπόνηση βασικών ασκήσεων, τεχνικών, ρίψεων, προπονητική μεθοδολογία και προσέγγιση νεαρών αθλητών και παιδιών.

Στο τέλος του σεμιναρίου έγινε απονομή διπλωμάτων στους συμμετέχοντες από τον Αλεξάντερ Ραντούτσεβ και ακολούθησαν οι προβλεπόμενες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Το σεμινάριο είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αποσαφήνισε τη ξεκάθαρη διαφορά του Σάντα με το Κικμπόξιν, με το οποίο και δεν θα πρέπει επ' ουδενί να συγχέεται. Το άθλημα περιλαμβάνει γροθιές, λακτίσματα και πάλη όπου φαίνονται καθαρά τα στοιχεία του κουνγκ φου και των κινέζικων πολεμικών τεχνών γενικότερα. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού – Κουνγκ Φου για αυτή την πρωτοβουλία, δήλωσε η Σιφού του Συλλόγου μας λίγο μετά την λήξη του Σεμιναρίου.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
Σεμινάριο Σαντά με τον Αλεξάντερ Ραντούτσεβ
Σεμινάριο Σαντά με τον Αλεξάντερ Ραντούτσεβ
Σεμινάριο Σαντά με τον Αλεξάντερ Ραντούτσεβ