Η Δασκάλα Αντωνίου ΕυσταθίαΗ Δασκάλα Αντωνίου Ευσταθία, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27 Μαίου του 1973 και είναι μία από τις Επίσημα Διαπιστευμένες Δασκάλες Πολεμικών Τεχνών του ΕΠΟΚΕΣ, με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία, Τσιν Να [κιν.: qínná 擒拿], Τσι Γκον [κιν.: qìgōng 气功], Μπα Ντουάν Τζιν [κιν.: bāduànjǐn 八段锦] και Τσαν Τσι Τζιαν [κιν.: chǎnqìjiàn 产气健] Ένοπλων και Άοπλων Φορμών του Σαολίν Κουνγκ Φου και κάτοχος του 6ου Σαολίν Ντουάν Ουέϊ Ανώτερου Επιπέδου.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 1996 στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής των Τ.Ε.Ι Αθηνών κι εργάστηκε επί σειρά ετών με παιδιά μικρής ηλικίας, ενώ η ίδια είναι μητέρα 2 παιδιών.

Ακολουθεί τις Διδασκαλίες του Δάσκαλου Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓] από το 1986, με τον οποίο μετά από 13 χρόνια, τον Ιανουάριο του 1999 επισκέπτεται την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών της Λούο Γιανγκ, τη Μοναδική επίσημη Ακαδημία του Σαολίν της επαρχίας, για να αξιολογηθεί και να λάβει επίσημα την άδεια να διδάξει Σαολίν Κουνγκ Φου.

Έτσι μετά από επιτυχημένες εξετάσεις, κρατική πιστοποίηση και επάρκεια η Σιφού Αντωνίου Ευσταθία γίνεται η πρώτη Ελληνίδα Δασκάλα του Σαολίν.

Tον Ιούνιο του 2010 επισκέπτεται το ναό Σαολίν, συνοδεύοντας το δάσκαλό της Σι Γιαν Τζουό, μαζί με την πρώτη ομάδα Ελλήνων δασκάλων του ΕΠΟΚΕΣ και λαμβάνει επίσημα την άδεια να διδάξει Σαολίν Κουνγκ Φου.

Το Σεπτέμβρη του 2012 συμμετείχε στο πρώτο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν στο Βερολίνο. Από το Νοέμβρη του 2013, είναι υπεύθυνη Διδασκαλίας στον Αθλητικό Σύλλογο Ηλιούπολης «ΑΝΕΜΟΣ».

Τον Ιούλιο του 2015 επισκέπτεται και πάλι τη Κίνα με το δάσκαλό της και την ομάδα Ελλήνων δασκάλων του ΕΠΟΚΕΣ, για να δώσει εξετάσεις στην Κρατική Λαϊκή Ακαδημία Γουσού της Λουογιάν, Τμήμα Πολεμικών Τεχνών του Σαολίν όπου μετά από επιτυχημένη αξιολόγηση, πιστοποιήθηκε επίσημα για επάρκεια διδασκαλίας εφ’ όλης της ύλης, ανώτερου επιπέδου δασκάλου-εκπαιδευτή και της απενεμήθει το Πτυχίο της με Αριθμό Πιστοποίησης: 20051015. Με την παραδοσιακή τελετή μέσα στον ναό Σαολίν γίνεται αποδεκτή σαν μαθλητρια του Σεβάσμιου Σι Γιουνγκ Σιν. Με τον Αρ. 01286801 εγγράφεται στο Μητρώο του Ναού Σαολίν, με το γενεαλογικό όνομα Σι Γιαν Γιουν [Κιν.: shìyányùn 释延运] και ανήκει πλέον στη 34η γενεά άμεσης διαδοχής του Σαολίν. Τιμώντας όμως την αλυσίδα διαδοχής του Δασκάλου της Σι Γιαν Τζουό, κρατά το όνομα Σι Μιάο Τσινγκ.

Την 23η Μαρτίου 2016, πιστοποιείται ως Δασκάλα του Σαολίν Τσουάν [Κιν.: Shàolínquán 少林拳] από το Κέντρο Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν - E.Π.Τε.Πο.T. [Κιν.: Zhǎngchūn jīng kāi fútú hànxué yánjiū长春 经开 国学 武道研究会] και την Ένωση Κοινωνικών και Αθλητικών Εκπαιδευτών του Τσανγκτσούν [Κιν.: Chángchūn Jīngkāi shèhuì tǐyù zhǐdǎoyuán xiéhuì 长春经开社会体育指导员协会] με Αριθμό Μητρωου: 201603230000.

Στις 29 Μαΐου, 2016 του απονέμεται Δίπλωμα 5ου Ντουάν, Αναγνωρισμένου από το Ελληνικό Κράτος και την Ομοσπονδία Γου Σου - Κουνγκ Φου, από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Λάμπρο Σταμούλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΑΘΗΝΑ»
Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης
«ΑΝΕΜΟΣ»


Tο Σωματείο μας τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΠΟΚΕΣ, την αποκλειστική διαχείριση του ΠΟΚΕΣΑ, συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και είναι Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο τη διάδοση των Τεχνών του Σαολίν.

Διεύθυνση: Γραβιάς 5, Ηλιούπολη 16343
Κινητό: +30 6906505860
Επίσημη Σελίδα Facebook | Επίσημη Σελίδα Twitter | E-mail: info@shaolinwind.gr