Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, το 11ο Διεθνές και 15ο Πανελλήνιο «Μυγδονία». Μια διοργάνωση του Α.Σ.Γ.Α. ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΑΝ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών [Ε.Ο.Π.Τ.]. Η Πανελλήνια Διοργάνωση η οποία περιλάμβανε όλες σχεδόν τις πολεμικές τέχνες, Αϊκίντο, Καράτε, Μουάι Τάϊ, Κικ Μπόξινγκ, ΜΜΑ, Τάε Κβον Ντο, Παγκράτιο, Γκράμπλινγκ-Καθήλωση Υποταγή, Κουνγκ Φου κ.ά. διεξήχθη στο Κονταξοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου και τελούσε υπό την εποπτεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών [WFMA].

Συνολικά συμμετείχαν 110 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και από τη Κύπρο με περισσότερους από 1000 Αθλητές και Αθλήτριες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τεχνικές αυτοάμυνας, σκιαμαχίες, φόρμες, όπλα, και αγώνες σε κατηγορίες Σέμι, Λάϊτ, ΜΜΑ, Μουάι Τάϊ,Κικ Μπόξινγκ κλπ.



Την Ομάδα του ΚΣ «ΑΝΕΜΟΣ», πλαισίωναν επτά Σπουδαστές και Σπουδάστριες που κατάφεραν επάξια να παρουσιάσουν ποικίλες δεξιότητες του Πολιτισμού Σαολίν, προσπάθεια η οποία τιμήθηκε με την απονομή Οκτώ Χρυσών και Τριών Αργυρών Μεταλλίων από τους διοργανωτές.


Αναλυτικά:

Κατακαλαίου Νικολέτα
[Κατηγορία Μαύρη Ζώνη Όπλα - Χρυσό]

Καυκή Δέσποινα
[Κατηγορία Κορασίδες 13 -15 Μέσο Επίπεδο - Άοπλη Φόρμα - Χρυσό]
[Κατηγορία Κορασίδες 13 -15 Μέσο Επίπεδο - Όπλα - Χρυσό]

Ριζούλη Μαριάνθη
[Κατηγορία Κορασίδες 13 -15 Μέσο Επίπεδο - Άοπλη Φόρμα - Χρυσό]
[Κατηγορία Κορασίδες 13 -15 / Ημιεπαφή - 2η Θέση]

Τσίκου Αλεξία
[Κατηγορία Παγκορασίδες 9 - 12 Μέσο Επίπεδο - Άοπλη Φόρμα - Αργυρό]
[Κατηγορία Παγκορασίδες 10 - 13 / Ημιεπαφή - 2η Θέση]

Τούπαλας Ευάγγελος
[Κατηγορία Παίδων 12 -15 / Ημιεπαφή - 1η Θέση]

Τσίγαλος Κυριάκος
[Κατηγορία Παίδων 12 -15 / Ημιεπαφή - 1η Θέση]
[Κατηγορία Παίδων 12 -15 / Ελαφριά επαφή - 1η Θέση]

Κατσουλάκος Παναγιώτης
[Κατηγορία Ανδρών 32+ / Άοπλη Φόρμα - Χρυσό]



«Το φεστιβάλ όχι μόνο χρησίμευσε ως πλατφόρμα για την επίδειξη δεξιοτήτων πολεμικών τεχνών, αλλά ανέδειξε επίσης τις αξίες της ομαδικής εργασίας, της πειθαρχίας και του αμοιβαίου σεβασμού. Η ποικιλόμορφη εκπροσώπηση από διαφορετικές περιοχές και κλάδους πολεμικών τεχνών υπογράμμισε την ενοποιητική δύναμη των πολεμικών τεχνών στο να φέρει κοντά τους ανθρώπους για έναν κοινό σκοπό. Όπως ολοκληρώνεται το 11ο Διεθνές και 15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών «Μυγδονία», αφήνει μια μόνιμη εντύπωση ως απόδειξη της ακμάζουσας κοινότητας των πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα και της αφοσίωσης φορέων όπως η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και το ΕΠΟΣ για την προώθηση και τον εορτασμό της αριστείας των πολεμικών τεχνών», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΟΠΤ Κύριος Σμιάρης Θωμάς.







Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
Συμμετοχή Στο 15ο «Μυγδονία»
Συμμετοχή Στο 15ο «Μυγδονία»