Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Επιστρέφουμε με ανανεωμένη διάθεση, νέους στόχους και νέο πρόγραμμα λειτουργίας. Για τον έγκαιρο προγραμματισμό της νέας σεζόν 2023-24 σας ανακοινώνουμε με χαρά το πρόγραμμα προπονήσεων το οποίο θα ξεκινήσει Δευτέρα 11 Σεπτέμβρη 2023.


Φέτος θα λειτουργήσουν μόνον δύο τμήματα, Sanda [Μαχητική Ικανότητα] και Taolu [Κινητικές Δεξιότητες], καθώς δεν θα λειτουργήσει το τμήμα Τάιτσι.

Επίσης, νέες εγγραφές θα γίνονται δεκτές μόνο από την ηλικία των 8 ετών και άνω.

Το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα έχει ως στόχο την καλύτερη λειτουργία όλων των τμημάτων μας ανταποκρινόμενοι πάντα στις απαιτήσεις των μελών μας και τις απαιτήσεις της εποχής.

Sanda - Μαχητική Ικανότητα
Ελεύθερη μάχη και αυτοπροστασία. Σύγχρονο μαχητικό σπορ πλήρους επαφής που χρησιμοποιεί γροθιές, κλωτσιές, ρίψεις και πάλη.

Taolu - Κινητικές Δεξιότητες
Μάθηση και εκτέλεση επιδέξιων κινήσεων. Τεχνική κατάρτιση σε παραδοσιακά πρότυπα δεξιοτήτων και ακολουθίες κινήσεων - φόρμες στις Κινέζικες πολεμικές τέχνες και ειδικότερα στο Σαολίν Κουνγκ Φου.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
Έναρξη 11 Σεπτέμβρη 2023