Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Η διοίκηση του Κέντρου Σαολίν Ηλιούπολης «ΑΝΕΜΟΣ», αποδεχόμενη την πρόσκληση του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν, έδωσε το παρόν στη φετινή τελετή του Εαρινού Φεστιβάλ, γνωστή και ως κινέζικη Πρωτοχρονιά που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, 2023, στη Λέσχη του Κ.Σ.Αρτέμιδας "Αριστόμαχος", στη Λούτσα, όπου η η οικοδέσποινα της φετινής διοργάνωσης Δασκάλα Σταυρίδου Αλεξάνδρα, υποδέχθηκε τους δασκάλους, τους σπουδαστές, τα μέλη και τους φίλους με τις οικογένειες τους, από τα κέντρα και τις ομάδες πολιτισμού Σαολίν, που συνεργάζονται με το ΕΠΟΣ.

Ο εορτασμός της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς για τους φίλους της Κινέζικης Κουλτούρας και του Πολιτισμού Σαολίν, ενισχύει το θεσμό της οικογένειας, την έναρξη μια νέας αρχής σε κάθε είδους προσπάθεια και γιορτάζεται μέσα σε ζεστή και πολύ φιλική ατμόσφαιρα. Έτσι και φέτος γιόρτασαν μέσα σε μία ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, τον ερχομό της νέας χρονιάς του Λαγού, απολαμβάνοντας τον πλούσιο μπουφέ με αλμυρά και γλυκά εδέσματα και ανταλλάσσοντας ευχές, με σημαντικότερη, όπως πάντα, την υγεία, έτσι ώστε και του χρόνου να πραγματοποιηθεί αντίστοιχα επιτυχημένη εκδήλωση.

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, σας ευχόμαστε καλή υγεία και διαρκή ευημερία.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
Εορτασμός Κινέζικης Πρωτοχρονιάς 2023
Εορτασμός Κινέζικης Πρωτοχρονιάς 2023
Εορτασμός Κινέζικης Πρωτοχρονιάς 2023