Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Η Διοίκηση του Κ.Σ.«ΑΝΕΜΟΣ», ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της νέας Διδακτικής χρονιάς, η οποία ξεκινάει τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, 2017. Με την ευκαιρία αυτή, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου κ. Παπανίκος Λεωνίδας απέστειλε έναν επίσημο χαιρετισμό προς όλους όσους εμπλέκονται στα κοινά του Κ.Σ.«ΑΝΕΜΟΣ», στους γονείς και ειδικότερα στους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητοί Φίλοι, Γονείς, Μέλη, Συνεργάτες, Σπουδαστές και Σπουδάστριες του Πολιτισμού Σαολίν και της της Ομάδας του Κ.Σ.Ηλιούπολης «ΑΝΕΜΟΣ»,Ηλιούπολης «ΑΝΕΜΟΣ», του ΠΟΚΕΣΑ.

Η χρονιά που πέρασε μπορεί να θεωρηθεί πολύ επιτυχημένη για το Σωματείο μας. Καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε με μεγάλη επιτυχία τους στόχους μας. Για το επίτευγμα αυτό δούλεψαν ακούραστα πολλοί άνθρωποι, με όραμα και ιδιαίτερη αγάπη γι αυτό που πρεσβεύουμε.

Με εξειδικευμένη γνώση, σοβαρό προγραμματισμό και με κοινή επιθυμία τη βέλτιστη ποιότητα, συνεχίζουμε και φέτος την ορθή εκπαίδευση των Σπουδαστών και των Σπουδαστριών μας, μεταλαμπαδεύοντάς τους γνώσεις, δεξιότητες, ιδανικά και αξίες, προσφέροντας τους έτσι ευκαιρίες και εφόδια χρήσιμα στη ζωή τους.

Με το νέο ξεκίνημα στο δρόμο της γνώσης και της προόδου, οι Δάσκαλοι του Κ.Σ.«ΑΝΕΜΟΣ» στέκονται με αισιοδοξία και στόχους, προσπαθώντας να οικοδομήσουν μια ακόμη σημαντική χρονιά. Προσφέροντας στους Σπουδαστές μας τη δυνατότητα να αναδείξουν όχι μόνο τις δεξιότητες τους, αλλά και την προσωπικότητά τους.

Εύχομαι ένα ακόμη πιο συναρπαστικό ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του Σαολίν, στη γνώση και στη δημιουργία.


Φιλικά Λεωνίδας Παπανίκος

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Κ.Σ.«ΑΝΕΜΟΣ»








Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.