Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Πρώτη μεγάλη επιτυχία της χρονιάς ήταν για το σύλλογό μας, η συμμετοχή του στο 7ο Διεθνές και 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών ΜΥΓΔΟΝΙΑ, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ (Sports Arena) στο Παλατάκι Πυλαίας, με διοργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο Φεστιβάλ το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός, και που με ανυπομονησία περίμεναν όλα τα πολιτιστικά Κέντρα του ΕΠΟΣ, συμμετείχε ο Κ.Σ.«ΑΝΕΜΟΣ», πλαισιώνοντας για ακόμη μια φορά την ομάδα του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, με έξι Σπουδαστές και Σπουδάστριες από την ομάδα της Σιφού Αντωνίου Ευσταθίας, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, σε άοπλες φόρμες από την πολιτιστική κληρονομιά του Σαολίν.

«Σε ένα Φεστιβάλ με τέτοια προσέλευση, και μιλάμε για 110 συλλόγους από όλη την Ελλάδα με περισσότερους από 1000 Σπουδαστές, η εμφάνιση του σωματείου μας με 6 νεαρά παιδιά, είναι πραγματικό κατόρθωμα. Θέλω να ευχαριστήσω, όλα τα μέλη, τους φίλους της οικογένειας του ΕΠΟΣ, τους γονείς και όλους εσάς που στηρίξατε και στηρίζετε τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών μας, χωρίς να παραλείψω και τους δασκάλους που ακούραστα προσφέρουν το καλύτερο δυνατό για την Υγιή προώθηση του Πολιτισμού Σαολίν. Συνεχίζουμε με κέφι και δύναμη», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου μας Παπανίκος Λεωνίδας.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
Ο Άνεμος στο 11ο Πανελλήνιο Μυγδονία