Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Στην κεντρική λέσχη του ΕΠΟΣ στην Αρτέμιδα, βρέθηκε η Σιφού Αντωνίου Έφη του Α. Σ. Ηλιούπολης «ΑΝΕΜΟΣ», το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, 2018, στη πρώτη Συνέλευση της νέας Ακαδημαϊκής Χρονιάς του διδακτικού προσωπικού του ΕΠΟΣ. Οι εργασίες της συνάντησης ξεκίνησαν με μια σύντομη αναφορά στο έργο του ΕΠΟΣ και της διοίκησης κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2017- 2018 από τον Γενικό Διευθυντή του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, κ. Σταυρίδη Ιορδάνη, προς όλους τους παρευρισκόμενους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τη σειρά τους για το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς που όπως φαίνεται ξεκινά για ακόμη μια φορά, πολύ δυναμικά.



Η ατζέντα της συνάντησης περιλάμβανε τα εξής θέματα:



- διαδικαστικά, λειτουργικά και φορολογικά θέματα σωματειακού ενδιαφέροντος



- κοινές τακτικές του διδακτικού προσωπικού του ΕΠΟΣ, με έμφαση στην ενίσχυση του Εκπαιδευτικού πυλώνα και του προγράμματος Κατάρτισης στο χώρο



- υλοποίηση, όσων προβλέπουν οι καταστατικοί κανονισμοί για περαιτέρω διευκόλυνση του έργου του διδακτικού προσωπικού του ΕΠΟΣ



- ετήσιος προγραμματισμός για τη συμμετοχή σε φεστιβάλ, επιδείξεις & διοργανώσεις με πολιτιστικό ενδιαφέρον



- ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων σε θέματα της εκπαίδευσης σε συνεργασία με δημόσιους φορείς και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων



- ένταξη του νεοσύστατου Κ.Σ.Πάτρας «Χρυσός Λόχαν» στη δύναμη του ΕΠΟΣ



Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ευχές του ιδρυτή και διευθυντή του ΕΠΟΣ Κυρίου Σταυρίδη προς όλους, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων:


Ο ενθουσιασμός και η δέσμευση των εκπαιδευτικών του ΕΠΟΣ να εργαστούν με τους Σπουδαστές & τις Σπουδάστριες τους για τη μετατόπιση από το «εγώ» στο «εμείς», γεννά και φέτος την ελπίδα ότι η χρονιά που ξετυλίγεται θα είναι γεμάτη ανεκτίμητες εμπειρίες για όλους τους μετέχοντες στο ταξίδι της Γνώσης του Πολιτισμού, των Τεχνών και της Κουλτούρας του Σαολίν.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.