Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Στο Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Σαολίν «Λευκός Λωτός» στον Βύρωνα, βρέθηκαν οι δάσκαλοι του Κ.Σ. Άνεμος, Κατακαλαίος Δημήτρης και Αντώνιου Ευσταθία, το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023, για να παρευρεθούν στις εξετάσεις των ασκούμενων δύο συλλόγων, υπό την επίβλεψη του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν.

Στην αξιολόγηση τηρήθηκε αυστηρά το εξεταστικό πρόγραμμα του Επίσημου Συστήματος Αξιολόγησης Σαολίν και η Διδακτέα Ύλη, που έχει θεσπίσει το ΕΠΟΣ για την ορθότερη και πληρέστερη εκμάθηση του Αυθεντικού Πολιτισμού του Σαολίν.

Οι συμμετέχοντες, από το Κ.Σ. Ουράνιος Δράκος και Κ.Σ. Λευκός Λωτός, άριστα προετοιμασμένοι, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πειθαρχημένοι με ήθος, αλλά και με ευστροφία και ετοιμότητα σε ότι τους ζητήθηκε από τους εξεταστές.


Όπως προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν, επικεφαλής της επιτροπής Aξιολόγησης ήταν ο Δάσκαλος Κύριος Κατακαλαίος Δημήτρης, του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν.



Η Σύνοδος Αξιολόγησης [Chin.: kǎo gōng huìyì 考功会议], είναι μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν και για το λόγο αυτό έχει σημαίνουσα βαρύτητα, αφού προσδίδει εγκυρότητα στη συστηματική μελέτη της Πολιτιστικής Κουλτούρας του Σαολίν και ανυψώνει το επίπεδο στις τεχνικές και τη θεωρία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν. Η διαδικασία και τα κριτήρια των Αξιολογήσεων είναι βάσει του Ελληνικού Συστήματος Αξιολόγησης & Πιστοποίησης Σαολίν Ντουάν Ουέϊ [κιν.: Xīlà Shǎolín Gōngfū Duànwèizhì 希腊少林功夫段位制], που έχει συσταθεί ειδικά από τον Ελληνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Σαολίν [ΕΠΟΣ].







Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.