Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Σιφού Αντωνίου Ευσταθία του Κέντρου Σαολίν Ηλιούπολης «ΑΝΕΜΟΣ», παρευρέθηκε στην καθιερωμένη τακτική ετήσια συνάντηση διδακτικού προσωπικού του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν, στην Αρτέμιδα η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι εργασίες της συνάντησης ξεκίνησαν με μια σύντομη αναφορά στο έργο του ΕΠΟΣ και της διοίκησης κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2018- 2019 από τον Γενικό Διευθυντή του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν, κ. Σταυρίδη Ιορδάνη, προς όλους τους παρευρισκόμενους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τη σειρά τους για το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς που όπως φαίνεται ξεκινά για ακόμη μια φορά, πολύ δυναμικά.


Η ατζέντα της συνάντησης περιλάμβανε τα εξής θέματα:



- Στόχοι και εμφάσεις σχολικής χρονιάς 2019 – 2020
- Επαναπροσδιορισμός του προγράμματος των Σωματείων
- Κώδικας του μαθητή και ευθύνες γονέων
- Βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων
- Αξιοποίηση σύγχρονων διδακτικών προσεγγίσεων στη διδασκαλία
- Διαδικαστικά, λειτουργικά και φορολογικά θέματα σωματειακού ενδιαφέροντος
- Υλοποίηση, όσων προβλέπουν οι καταστατικοί κανονισμοί για περαιτέρω διευκόλυνση του έργου του διδακτικού προσωπικού του ΕΠΟΣ
- Ετήσιος προγραμματισμός για τη συμμετοχή σε φεστιβάλ, επιδείξεις & διοργανώσεις με πολιτιστικό ενδιαφέρον
- Συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε θέματα καλής διδασκαλίας



Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ευχές του ιδρυτή και διευθυντή του ΕΠΟΣ Κυρίου Σταυρίδη προς όλους, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων:


Οι εκπαιδευτικοί επιτελούν έργο υψηλής κοινωνικής ευθύνης. Στο έργο τους περιλαμβάνεται η διδασκαλία, η εκπαίδευση και η διαπαιδαγώγηση των μαθητών. Ο σχεδιασμός, η οργάνωση και η προσφορά ποιοτικής εκπαίδευσης που είναι βασισμένη στις σύγχρονες εκπαιδευτικές αντιλήψεις, είναι η Διασφάλιση της Ποιότητας της Διδασκαλίας των Σωματείων Μελών του ΕΠΟΣ και των πιστοποιημένων Εκπαιδευτών που τα στελεχώνουν. Εύχομαι η φετινή χρονιά να προσφέρει ουσιαστικές ευκαιρίες μάθησης στα παιδιά των Σχολών, των Σωματείων μελών μας, για ολόπλευρη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς (γνωστικό, συναισθηματικό, ψυχοκινητικό) και να τα οδηγήσει σε πρόοδο και ανάπτυξη, προσφέροντας τους ένα επιπλέον εφόδιο για το μέλλον τους.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.