Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου, 2021, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες των μελών του ΑΣ Ηλιούπολης Άνεμος, στην έδρα του συλλόγου, για την εκλογή Προέδρου και Συμβούλων. Η νέα Πρόεδρος του Άνεμου είναι η κα Λιανού Κωνσταντίνα, η οποία εκλέχθηκε με απόλυτη πλειοψηφία.

Την κα Λιανού συνδέει μακρά ιστορία με το Σαολίν Ηλιούπολης, καθώς ήταν Σπουδάστρια του Σαολίν Κουνγκ Φου επί σειρά ετών και ένθερμη υποστηρικτής του Πολιτισμού Σαολίν. Ο αποχωρών Πρόεδρος κος Κατακαλαίος Δημήτρης, ευχήθηκε στη νέα Πρόεδρο, συγχαρητήρια, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην εκπλήρωση του έργου που αναλαμβάνει. Ο κος Κατακαλαίος συνεχάρη επίσης και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ για την εκλογή τους.

Η κα Λιανού, αφού ευχαρίστησε τον κο Κατακαλαίο και στη συνέχεια, όλους όσους την εμπιστεύτηκαν για την θέση της Προέδρου, δεσμεύθηκε να συνεχίσει το έργο του απερχόντος προέδρου και να πράξει το καλύτερο, για να μπορέσει ο Σύλλογος να ενταχθεί στις νέες απαιτήσεις που έχει θέσει η πολιτεία και να πορευτεί σθεναρά, αναδεικνύοντας περαιτέρω το άθλημα του Γουσού - Κουνγκ Φου και ειδικότερα του Σαολίν Κουνγκ Φου στον αθλητικό και πολιτιστικό χώρο.

Την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, 2021, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση των μελών του ΔΣ του ΑΣ Ηλιούπολης Άνεμος, για τη συγκρότηση του σε σώμα. Το νέο ΔΣ του συλλόγου είναι:

1. Πρόεδρος ΛΙΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
2. Αντιπρόεδρος ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
3. Γεν.Γραμματέας ΓΡΙΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
4. Ταμίας ΚΑΡΚΑΝΤΖΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
5. Σύμβουλος ΣΠΑΝΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ
6. Αν.Σύμβουλος ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
7. Αν.Σύμβουλος ΜΑΥΡΙΔΗ ΒΑΡΒΑΡΑ

Όλοι εμείς, τα μέλη, οι προπονητές, οι Σπουδαστές και οι οικογένειες, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Ηλιούπολης Άνεμος για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στο έργο τους.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.