Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Η δασκάλα της Κ.Σ. ΑΝΕΜΟΣ, Αντωνίου Ευσταθία, βρέθηκε στο Μαραθώνα, για να παρακολουθήσει την ημερίδα «Σχολικός Εκφοβισμός και Παραβατικότητα Ανηλίκων» που διοργάνωσε το ΕΠΟΣ. Η ημερίδα έγινε στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου το απόγευμα της Πέμπτης 29 Ιουνίου 2017. Το θέμα της ημερίδας ήταν άκρως ευαίσθητο και δεν θίγει μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας, αλλά την κοινωνία στο σύνολό και στην δομή της. Το πολυσύνθετο αυτό φαινόμενο αναπαράγει τις παθογένειες της ίδιας της κοινωνίας και η αντιμετώπιση του μπορεί να γίνει μόνο με την σωστή ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των ίδιων των παιδιών και των γονιών, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών.

Η κεντρική ομιλητής ήταν η Καθηγήτρια Εγκληματολογίας Δρ. Σβουρδάκου Δέσποινα, η οποία ανέλυσε κατανοητά και με ξεκάθαρο τρόπο την ενδοσχολική βία και τις προεκτάσεις της και το πώς η οικογένεια, αλλά και οι άμεσοι εμπλεκόμενοι, δάσκαλοι, προπονητές, εκπαιδευτικοί, είναι το Α και το Ω που μπορούν και να προλάβουν αλλά και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το πρόβλημα.

Οι εργασίες της ημερίδας ολοκληρώθηκαν με την ομιλία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου, κου Σταμούλη Λάμπρου, ενώ ο ο Γεν. Διευθυντής του ΕΠΟΣ, αναγνωρίζοντας το ενδιαφέρον και την αγωνία όλων, δεσμεύτηκε να συνεχίσει αυτές τις ημερίδες εκτενέστερα από τη νέα σεζόν.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.