Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Με την βοήθεια των μικρών μας αθλητών από το τμήμα Σαολίν Κουνγκ Φου του συλλόγου μας και με πολύ κέφι στολίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 7 Δεκεμβρίου, 2018, το Χριστουγεννιάτικο δένδρο του σωματείου μας. Και φέτος ο σύλλογος μας πιστός στις παραδόσεις, τα παιδιά, μαζί με τη δασκάλα μας στολίσαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της σχολή μας με πολύ κέφι και ενθουσιασμό.

Στην συνέχεια ο Σπουδαστής μας Κυριάκος Τσίγαλος μας επιφύλαξε μια έκπληξη, παίζοντας με τη κιθάρα του τα κάλαντα και άλλες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Τέλος, η δασκάλα του τμήματος, Αντωνίου Έφη, μοίρασε στα παιδιά και τους παρευρισκόμενους μελομακάρονα και χυμούς.

Όλοι Εμείς, η διοίκηση και οι προπονητές του Κέντρου Σαολίν Ηλιούπολης Άνεμος, Ευχόμαστε σε όλους τους γονείς και τα παιδιά/Σπουδαστές του Συλλόγου μας καλές γιορτές! Να είστε όλοι καλά και του χρόνου με υγεία!!!






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
Στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου 2018