Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Ο Κ.Σ. Ηλιούπολης Άνεμος ανακοινώνει την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν επισημαίνοντας την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Έναρξη προπονήσεων ήδη εγγεγραμμένων αθλητών και αθλητριών, Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα.

Έναρξη εγγραφών νέων αθλητών και αθλητριών, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, καθημερινά από 19:00 – 21:00 στα γραφεία του Συλλόγου.

Οι Σπουδαστές και οι κηδεμόνες τους θα πρέπει να μεριμνήσουν για την Kάρτα Υγείας Αθλητή (καρδιολόγος).

Το νέο πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί σταδιακά ανά τμήμα και ηλικία (έτος γέννησης).

Ο σύλλογος μας ακολουθεί πιστά τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης του Covid-19 που συστήνονται από τον ΕΟΔΥ & τη ΓΓΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε:
Στα τηλέφωνα 6906505860 και 6932549641.
Στο email: .(Η JavaScript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να δείτε αυτήν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

Σας περιμένουμε όλους ανανεωμένους και κεφάτους για μια δημιουργική αθλητική σεζόν.


Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.
 

Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή των αθλούμενων στις δραστηριότητες του Συλλόγου απαιτείται να έχει προηγηθεί διάστημα τουλάχιστον 7 ημερών επιστροφής τους από τις διακοπές στo πλαίσιo ισχυρής σύστασης από την Υγειονομική Έπστημονική Έπιτροπή της ΓΓΑ.









Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
Πρόγραμμα προπονήσεων νέας αθλητικής σεζόν