Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Η πρώτη ημερίδα επιμορφωτικού χαρακτήρα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου - Κουνγκ Φου, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ξενοδοχείου Airotel Stratos Vasilikos, αίθουσα «Μύρινα», την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019. Στην πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα παρευρέθηκε η Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης και εκπρόσωπος του Κέντρου Σαολίν Ηλιούπολης «ΑΝΕΜΟΣ», αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Στο επιμορφωτικό σεμινάριο αναλύθηκαν Φοροτεχνικά Θέματα Σωματείων από το Λογιστή κ. Θεόδωρο Παπαδημητρίου, ο Αθλητικός Νόμος-Νομιμότητα Σωματείων από το Νομικό Σύμβουλο κ. Επαμεινώντα Κλειτσίκα, Τεχνικά Θέματα από τον Πρόεδρο της Τ.Ε. Ε.Ο.Γ.Κ.Φ. κ. Κυριάκο Ελευθερίου, Αναπτυξιακές Δυσκολίες-Υποστήριξη Αθλητών στους Αγώνες από την Στέλλα Στελετάρη, Ψυχολόγο, Med. University of Glasgow και την Τιμόκλεια Ζαχαρογέωργα, Ψυχολόγο, Διδάκτορα ΕΚΠΑ, MSc. Ειδική Αγωγή και Ενημέρωση Κανονισμών Sanda σε Προπονητές & Κριτές από τον Στελετάρη Ιωάννη.



Σκοπός και στόχος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου - Κουνγκ Φου είναι η καθιέρωση μιας ή δύο ετήσιων επιμορφωτικών ημερίδων με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση και συνεχή εκπαίδευση των προπονητών και των αθλητών, σε διάφορα θέματα που άπτονται του αθλήματός μας, για την περαιτέρω βελτίωση, ανάπτυξη και προώθηση του Γου Σου - Κουνγκ Φου σε όλους τους τομείς. Δήλωσε μετά το πέρας της ημερίδας ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κύριος Σταμούλης Λάμπρος, ο οποίος ευχαρίστησε τους εισηγητές, αλλά και τους προπονητές που στήριξαν αυτό το νέο αυτό εγχείρημα της ομοσπονδίας.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
Επιμορφωτικό σεμινάριο της ΕΟΓΣΚΦ