Στη Λέσχη της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. Αριστόμαχος, στην Αρτέμιδα βρέθηκε η δασκάλα [κιν.: lăoshī 老师] Αντωνίου Ευσταθία, του «ΑΝΕΜΟΥ», για να παρευρεθεί ως τακτικό μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης του ΕΠΟΚΕΣ, στη σύνοδο αξιολόγησης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου του 2017

Η Σιφού Αντωνίου Ευσταθία, μαζί με τα Μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του ΕΠΟΚΕΣ, Δελή Γιώργο, Κοκκάλα Λάμπρο και Σταυρίδου Αλεξάνδρα ολοκλήρωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου, την αξιολόγηση των σπουδαστών και σπουδαστριών της Ομάδας Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», του ΕΠΟΚΕΣ, που είχαν δηλώσει την επιθυμία να συμμετέχουν σε αυτή.

Επικεφαλής της Επιτροπής ήταν ο Δάσκαλος Κoκκάλας Λάμπρος, ενώ την γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης, ιδρυτής και διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ].

Η Σύνοδος Αξιολόγησης, είναι μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν και για το λόγο αυτό έχει σημαίνουσα βαρύτητα, αφού προσδίδει εγκυρότητα στη συστηματική μελέτη της Πολιτιστικής Κουλτούρας του Σαολίν και ανυψώνει το επίπεδο στις τεχνικές και τη θεωρία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν. Η διαδικασία και τα κριτήρια των Αξιολογήσεων είναι βάσει του Ελληνικού Συστήματος Αξιολόγησης & Πιστοποίησης Σαολίν Κουνγκ Φου Ντουάν Ουέϊ [κιν.: Xīlà Shǎolín Gōngfū Duànwèizhì 希腊少林功夫段位制] που έχει συσταθεί ειδικά από το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν [ΕΠΟΚΕΣ].

Φωτογραφίες του άρθρου: Η Λάο Σι Αντωνίου Ευσταθία Στον Αριστόμαχο
image

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΑΘΗΝΑ»
Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης
«ΑΝΕΜΟΣ»


Tο Σωματείο μας τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΠΟΚΕΣ, την αποκλειστική διαχείριση του ΠΟΚΕΣΑ, συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και είναι Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο τη διάδοση των Τεχνών του Σαολίν.

Διεύθυνση: Γραβιάς 5, Ηλιούπολη 16343
Κινητό: +30 6906505860
Επίσημη Σελίδα Facebook | Επίσημη Σελίδα Twitter | E-mail: info@shaolinwind.gr