Στο Ξυλόκαστρο βρέθηκε το Σάββατο 1η Απριλίου, 2017, η δασκάλα της ΟΑΣΚΦΗ Άνεμος, Αντωνίου Ευσταθία, για να στηρίξει με την παρουσία της, το Ελληνικό Σαολίν και το ΕΠΟΚΕΣ, στο 8ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Νοτίου Ελλάδος «Μάχιμος Λέων» που φιλοξενήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μάχιμος Λέων στο κλειστό στάδιο του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.

Το Φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 σωματείων από όλη την Ελλάδα και πλήθος αθλητών και αθλήτριων. Πριν την έναρξη του Φεστιβάλ ο προπονητής και διοργανωτής κ. Δ. Καπέλλος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Π.Τ κύριο Σμιάρη Θωμά, ο οποίος είχε μεταβεί στο Ξυλόκαστρο για την περίπτωση, τον Δήμαρχο του Ξυλοκάστρου κ. Ανδρικόπουλο Ηλία, τον Γενικό Διευθυντή του ΕΠΟΚΕΣ κύριο Σταυρίδη Ιορδάνη και όλους τους συμμετέχοντες Δασκάλους, για την υλοποίηση αυτού του εξαιρετικού Φεστιβάλ, με την απονομή αναμνηστικού κυπέλλο.

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος κ. Ανδρικόπουλος, αφού συνεχάρη την όλη πρωτοβουλία της εκδήλωσης, τους προπονητές, τους Αθλητές και τις Αθλήτριες και το Σώμα Διαιτησίας, απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκομένους. Στη συνέχεια κήρυξε την έναρξη του Φεστιβάλ, που ήταν ανοικτό για όλες τις πολεμικές τέχνες, και συμπεριελάμβανε τεχνικές αυτοάμυνας, σκιαμαχίες, φόρμες, όπλα, και αγώνες σε κατηγορίες Σέμι, Λάϊτ και Φουλ Κόντακτ, αγώνες ΜΜΑ, αγώνες Μουάι Τάι και αγώνες Κικ Μπόξινγκ.

Αφιέρωμα στο Φεστιβάλ γίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναού Σαολίν. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΑΘΗΝΑ»
Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης
«ΑΝΕΜΟΣ»


Tο Σωματείο μας τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΠΟΚΕΣ, την αποκλειστική διαχείριση του ΠΟΚΕΣΑ, συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και είναι Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο τη διάδοση των Τεχνών του Σαολίν.

Διεύθυνση: Γραβιάς 5, Ηλιούπολη 16343
Κινητό: +30 6906505860
Επίσημη Σελίδα Facebook | Επίσημη Σελίδα Twitter | E-mail: info@shaolinwind.gr