Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Στη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου-Κουνγκ Φου, παραβρέθηκε χτες Σάββατο 12 Οκτωβρίου, 2019, ο εκπρόσωπος του σωματείου μας κ. Κατακαλαίος Δημήτρης. Η Συνέλευση έλαβε χώρα στην αίθουσα Athletic & Culture Center, στην οδό Μάμπη Αννίνου 7 στα Άνω Πατήσια.


Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γουσού-Κουνγκ Φου, στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ολική αναδόμηση της Ομοσπονδίας σε μία διαρκή προσπάθεια αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της. Στη συνέχεια συζητήθηκαν τα θέματα
έγκριση προϋπολογισμού 2020
θέματα πρωταθλημάτων και προτάσεις των προπονητών
και η συζήτηση ολοκληρώθηκε με την ενημέρωση για τα αδρανή σωματεία και τις διεθνής εξελίξεις στο χώρο του Γουσού-Κουνγκ Φου, εν όψη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην Σαγκάη, 20-23 Οκτώβρη, 2019.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.