Στη Ν. Σμύρνη βρέθηκε σήμερα το απόγευμα, η Δασκάλα της ΟΑΣΚΦΗ «ΑΝΕΜΟΣ», Αντωνίου Ευσταθία, για να συμμετάσχει στην Επιτροπή Αξιολόγησης, της Β' Αξιολογητικής Συνόδου του 2017.

Η Σιφού Αντωνίου Ευσταθία, μαζί με τα Μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν, Δελή Γιώργο, Τσαμουταλίδη Σταματίνα, Σταυρίδου Αλεξάνδρα και Αλεξίου Σπύρο ολοκλήρωσαν το απόγευμα του Σαββάτου, 11 Μαρτίου, 2017, την αξιολόγηση των σπουδαστών και σπουδαστριών του Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν «Ουράνιος Δράκος», οι οποίοι είχαν δηλώσει την επιθυμία να συμμετέχουν σε αυτή.

Ο Δάσκαλος Σπυρόπουλος Χρήστος, ήταν επικεφαλής της Επιτροπής, ενώ την γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης, ιδρυτής και διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ].


Η Σύνοδος Αξιολόγησης, είναι μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν και για το λόγο αυτό έχει σημαίνουσα βαρύτητα, αφού προσδίδει εγκυρότητα στη συστηματική μελέτη της Πολιτιστικής Κουλτούρας του Σαολίν και ανυψώνει το επίπεδο στις τεχνικές και τη θεωρία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν. Η διαδικασία και τα κριτήρια των Αξιολογήσεων είναι βάσει του Ελληνικού Συστήματος Αξιολόγησης Σαολίν Γου Κουνγκ Ντουάν Ουέϊ [κιν.: Xīlà Shǎolín wǔgōng duànwèizhì 希腊少林武功段位制] που έχει συσταθεί ειδικά από την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν [κιν.: Shàolín Xīlà liánhéhuì 少林希腊联合会].

Φωτογραφίες του άρθρου: Η Σιφού Στο Κέντρο Του Ουράνιου Δράκου
image

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΑΘΗΝΑ»
Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης
«ΑΝΕΜΟΣ»


Tο Σωματείο μας τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΠΟΚΕΣ, την αποκλειστική διαχείριση του ΠΟΚΕΣΑ, συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και είναι Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο τη διάδοση των Τεχνών του Σαολίν.

Διεύθυνση: Γραβιάς 5, Ηλιούπολη 16343
Κινητό: +30 6906505860
Επίσημη Σελίδα Facebook | Επίσημη Σελίδα Twitter | E-mail: info@shaolinwind.gr