Η Διοίκηση της Ο.Α.Σ.Κ.Φ.Η. «ΑΝΕΜΟΣ» του ΠΟΚΕΣΑ, ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της νέας Διδακτικής χρονιάς, η οποία ξεκινάει τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, 2017. Με την ευκαιρία αυτή, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου κ. Παπανίκος Λεωνίδας απέστειλε έναν επίσημο χαιρετισμό προς όλους όσους εμπλέκονται στα κοινά της Ο.Α.Σ.Κ.Φ.Η. «ΑΝΕΜΟΣ», στους γονείς και ειδικότερα στους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Αγαπητοί Φίλοι, Γονείς, Μέλη, Συνεργάτες, Σπουδαστές και Σπουδάστριες του Πολιτισμού Σαολίν και της Ομάδας Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης «ΑΝΕΜΟΣ», του ΠΟΚΕΣΑ.

Η χρονιά που πέρασε μπορεί να θεωρηθεί πολύ επιτυχημένη για το Σωματείο μας. Καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε με μεγάλη επιτυχία τους στόχους μας. Για το επίτευγμα αυτό δούλεψαν ακούραστα πολλοί άνθρωποι, με όραμα και ιδιαίτερη αγάπη γι αυτό που πρεσβεύουμε.

Με εξειδικευμένη γνώση, σοβαρό προγραμματισμό και με κοινή επιθυμία τη βέλτιστη ποιότητα, συνεχίζουμε και φέτος την ορθή εκπαίδευση των Σπουδαστών και των Σπουδαστριών μας, μεταλαμπαδεύοντάς τους γνώσεις, δεξιότητες, ιδανικά και αξίες, προσφέροντας τους έτσι ευκαιρίες και εφόδια χρήσιμα στη ζωή τους. 

Με το νέο ξεκίνημα στο δρόμο της γνώσης και της προόδου, οι Δάσκαλοι της Ο.Α.Σ.Κ.Φ.Η. «ΑΝΕΜΟΣ» του ΠΟΚΕΣΑ στέκονται με αισιοδοξία και στόχους, προσπαθώντας να οικοδομήσουν μια ακόμη σημαντική χρονιά. Προσφέροντας στους Σπουδαστές μας τη δυνατότητα να αναδείξουν όχι μόνο τις δεξιότητες τους, αλλά και την προσωπικότητά τους.

Εύχομαι ένα ακόμη πιο συναρπαστικό ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του Σαολίν, στη γνώση και στη δημιουργία.


Φιλικά Λεωνίδας Παπανίκος


Έφορος Δημοσίων Σχέσεων της Ο.Α.Σ.Κ.Φ.Η. «ΑΝΕΜΟΣ» του ΠΟΚΕΣΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΑΘΗΝΑ»
Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης
«ΑΝΕΜΟΣ»


Tο Σωματείο μας τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΠΟΚΕΣ, την αποκλειστική διαχείριση του ΠΟΚΕΣΑ, συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και είναι Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο τη διάδοση των Τεχνών του Σαολίν.

Διεύθυνση: Γραβιάς 5, Ηλιούπολη 16343
Κινητό: +30 6906505860
Επίσημη Σελίδα Facebook | Επίσημη Σελίδα Twitter | E-mail: info@shaolinwind.gr