Πρόσκληση από την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών [ΕΟΠΤ] έλαβε η Ο.Α.Σ.Κ.Φ.Η. «ΑΝΕΜΟΣ», για να συμμετάσχει στο 6° Διεθνές και 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 [17.00μ.μ.] και την Κυριακή 5 [9.00π.μ.] Μαρτίου 2017 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαγυνών, του Δήμου Λαγκαδά.

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Π.Τ. και της Κεντρικής Περιφέρειας Μακεδονίας και συμμετέχουν σύλλογοι όλων των πολεμικών τεχνών από όλη την επικράτεια, που παρουσιάζουν τεχνικές αυτοάμυνας, σκιαμαχίες, φόρμες, όπλα, αγωνιστικό Σέμι, Λάϊτ και Φουλ Κόντακτ, ΜΜΑ, Μουάι Τάϊ και Κικ Μπόξινγκ.

Η Ο.Α.Σ.Κ.Φ.Η. «ΑΝΕΜΟΣ» ανταποκρίνεται πάντα θετικά σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις οι οποίες προβάλλουν την ευγενή άµιλλα, δηµιουργώντας πνευµατική και ψυχική ανάταση, δήλωσε η Δασκάλα του ΑΝΕΜΟΥ, Αντωνίου Ευσταθία.


Φωτογραφίες του άρθρου: Πρόσκληση στο 6° Διεθνές Φεστιβάλ
image

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΑΘΗΝΑ»
Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης
«ΑΝΕΜΟΣ»


Tο Σωματείο μας τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΠΟΚΕΣ, την αποκλειστική διαχείριση του ΠΟΚΕΣΑ, συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και είναι Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο τη διάδοση των Τεχνών του Σαολίν.

Διεύθυνση: Γραβιάς 5, Ηλιούπολη 16343
Κινητό: +30 6906505860
Επίσημη Σελίδα Facebook | Επίσημη Σελίδα Twitter | E-mail: info@shaolinwind.gr