Πρόσκληση για συμμετοχή της Ο.Α.Σ.ΚΦ.Η. «ΑΝΕΜΟΣ» στο 8° Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ξυλοκάστρου, απηύθυνε ο Α.Σ. Μάχιμος Λέων. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί το Σάββατο [9.00π.μ.] 1 Απριλίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ξυλοκάστρου και τελεί υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Π.Τ.

H Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», πέρυσι συμμετείχε στο 7ο Φεστιβάλ Μάχιμος Λέων, με 4 Σπουδάστριες και 7 Σπουδαστές, ενώ το παρόν είχαν δώσει 36 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, με περισσότερους από 500 συμμετέχοντες. Στο Φεστιβάλ, οι οποίοι παρουσιάστηκαν τεχνικές αυτοάμυνας, σκιαμαχίες, φόρμες, όπλα, αγωνιστικό Σέμι, Λάϊτ και Φουλ Κόντακτ, ΜΜΑ, Μουάι Τάϊ και Κικ Μπόξινγκ.

Θερμή είναι πάντα η ανταπόκρηση της Ο.Α.Σ.Κ.Φ.Η. «ΑΝΕΜΟΣ», στο κάλεσμα του Μάχιμου Λέοντα, τα τελευταία 6 χρόνια. Η εκδήλωση είναι ιδιαίτερου ενδιαφέροντος καθώς συγκεντρώνει όλα τα είδη των Μαχητικών Τεχνών. Είναι ευκαιρία και καθήκον μας να παρουσιάζουμε το Πολιτισμό και τη Κουλτούρα του Σαολίν, με μεγάλη μας ευχαρίστηση. Δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Παπανίκος Λεωνίδας.


Φωτογραφίες του άρθρου: Πρόσκληση Στο 8° Μάχιμος Λέων
Πρόσκληση Στο 8° Φεστιβάλ Μάχιμος Λέων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΑΘΗΝΑ»
Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης
«ΑΝΕΜΟΣ»


Tο Σωματείο μας τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΠΟΚΕΣ, την αποκλειστική διαχείριση του ΠΟΚΕΣΑ, συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και είναι Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο τη διάδοση των Τεχνών του Σαολίν.

Διεύθυνση: Γραβιάς 5, Ηλιούπολη 16343
Κινητό: +30 6906505860
Επίσημη Σελίδα Facebook | Επίσημη Σελίδα Twitter | E-mail: info@shaolinwind.gr