Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Η αγωνιστική ομάδα του ΑΝΕΜΟΥ συμμετείχε στους Διασυλλογικούς Αγώνες The Art of Wushu 6, κάνοντας μια εξαιτερική εμφάνιση. Τους αγώνες διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Aτραπός στο Ολυμπιακό Κεντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια, την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, όπου πήραν μέρος 50 σύλλογοι των οποίων οι Σπουδαστές διαγωνίστηκαν στα αθλήματα: Σάντα, Τσίνγκντα και Ταολού, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού.

Η Σιφού Αντωνίου Ευσταθία οδήγησε την ομάδα της σε μία διοργάνωση με υψηλό επίπεδο αθλητών και κατάφεραν να κερδίσουν 8 Χρυσά, 2 Ασημένια και 3 Χάλκινα μετάλλια.

Αναλυτικά:

Τσίγαλος Κυριάκος χρυσό μετάλλιο [φόρμες]

Γρίβα Άρτεμις χρυσό μετάλλιο [όπλα], ασημένιο μετάλλιο [φόρμες]

Ζαχαριά Λαμπρινή χρυσό μετάλλιο [φόρμες]

Καυκή Δέσποινα χάλκινο μετάλλιο [φόρμες]

Κατακαλαίου Νικολέτα χρυσό μετάλλιο [όπλα]

Τούπαλας Βαγγέλης 2 χρυσά μετάλλια [φόρμες / όπλα]

Δούμουρα Ζηνοβία ασημένιο μετάλλιο [όπλα], χάλκινο μετάλλιο [φόρμες]

Κουκουλέσκου Αλεξάνδρα χρυσό μετάλλιο [φόρμες], χάλκινο μετάλλιο [όπλα]

Κατακαλαίος Σταύρος χρυσό μετάλλιο [Light Sanda]

Οι Σπουδαστές και οι αθλήτριές μας στάθηκαν επάξια σε μία διοργάνωση με υψηλό επίπεδο αθλητών, κάνοντάς μας όλους περήφανους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους γονείς που στηρίζουν πάντα τις προσπάθειές τους. Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης και τον προπονητή Κώστα Γεργίου για την άψογη διοργάνωση, δήλωσε ο επικεφαλής του Συλλόγου, Κατακαλαίος Δημήτρης.









Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
Μεγάλη Επιτυχία στο Art of Wushu 6
Μεγάλη Επιτυχία στο Art of Wushu 6
Μεγάλη Επιτυχία στο Art of Wushu 6
Μεγάλη Επιτυχία στο Art of Wushu 6