Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Γεύση από Κίνα είχε η φετινή τελετή του Ανοιξιάτικου Φεστιβάλ, ή του Κινέζικου Νέου Έτους, που πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, 2017 στον Κ.Σ.«Λευκός Λωτός» στο Βύρωνα. Την γιορτή που διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν, τίμησε φέτος με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού - Κουνγκ Φου, κος Σταμούλης Λάμπρος, επίτιμος προσκεκλημένος του ΕΠΟΣ.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Ομάδα Ανάπτυξης Πολιτισμού Σαολίν «ΑΝΕΜΟΣ» με τη δασκάλα Αντωνίου Ευσταθία, όπου μέσα σε μία ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, μαζί με 250 και πλέον φίλους και λάτρεις της Κινέζικης Κουλτούρας και του Πολιτισμού Σαολίν, γιόρτασαν τον ερχομό της νέας χρονιάς του Πετεινού, με πλούσια εδέσματα από την κινέζικη και την ελληνική κουζίνα, ανταλλάσσοντας ευχές, για ειρήνη, κοινωνική και οικογενειακή αρμονία, υγεία, πρόοδο, ευημερία και ευτυχία μεταξύ των ανθρώπων.

Σύμφωνα με την παράδοση, η υποδοχή του έτους του Πύρινου Πετεινού, έγινε στις 18.00 το απόγευμα τοπική ώρα, 12 τα μεσάνυχτα στο Πεκίνο, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα. Ο Γενικός Διευθυντής του ΕΠΟΣ, Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης - Σι Γιαν Τζουό και ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Αθήνας, Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης - Σι Γιαν Κουνγκ μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού - Κουνγκ Φου κ. Σταμούλη Λάμπρο κάλεσαν τους δασκάλους και τις δασκάλες, να μαζευτούν για να ξεκινήσει η εκδήλωση.

Μετά το σύντομο χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκόμενους, ο Γενικός Διευθυντής του ΕΠΟΣ, κ. Σταυρίδης Ιορδάνης, μίλησε σε όλους τους παρευρισκόμενους, για το νόημα της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς, που συμβολίζει μεταξύ άλλων, την έναρξη μια νέας αρχής σε κάθε είδους προσπάθεια. Ευχαρίστησε προσωπικά τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ. κ. Σταμούλη για την παρουσία του, τον Δάσκαλο Μπάννερ Άντριου για την φιλοξενία της φετινής εκδήλωσης, τους Δασκάλους και τις Δασκάλες του ΕΠΟΣ και ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευδαιμονία και χαρά.

Το λόγο πήρε ο κ. Σταμούλης ο οποίος ευχαρίστησε το Δ.Σ. του ΕΠΟΣ για την πρόσκληση, μίλησε για την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού - Κουνγκ Φου, τις Κινεζικές πολεμικές τέχνες, τη θετική συμβολή όλων των σωματείων και των δασκάλων στην ανάπτυξη μιας υγιούς οργάνωσης και ολοκλήρωσε απευθύνοντας σε όλους ευχές για υγεία, πρόοδο και την επίτευξη των στόχων τους.

Με τη σειρά του και ο οικοδεσπότης της φετινής γιορτής, Δάσκαλος Μπάννερ Άντριου, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει ότι καλύτερο και να δώσει την ευκαιρία σε όλους να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τα οράματά τους.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.