Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον τελειόφοιτο της Ομάδας Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης «ΑΝΕΜΟΣ», του ΠΟΚΕΣΑ, Κατακαλαίο Σταύρο. Λίγο πριν το κλείσιμο της 2ης Μέρας του 2ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πολεμικών Τεχνών στις Σέρρες, τη Κυριακή 7 Μαίου 2017, στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών τίμησε το Σπουδαστή Κατακαλαίο Σταύρο, απονέμοντας του επίσημο πτυχίο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών με την απόδοση Μαύρης Ζώνης στο Σαολίν Κουνγκ Φου.

Ο Τελειόφοιτος Σπουδαστής Κατακαλαίος Σταύρος τιμήθηκε για την επί σειρά ετών αξιόλογη παρουσία του στις διοργανώσεις της Ε.Ο.Π.Τ., το ήθος του αλλά και τη συμβολή του στην ορθή διάδοση του Πολιτισμού Σαολίν και ειδικότερα του Σαολίν Κουνγκ Φου στο ευρύ κοινό.

Ο κύριος Σμιάρης πριν την απονομή των πτυχίων και των ζωνών δήλωσε:

Η Ε.Ο.Π.Τ. θέλοντας να επιβραβεύσει τις προσπάθειες αλλά και να αποδώσει την Aνώτατη Τιµητική ∆ιάκριση σε εκείνους που έχουν επιδείξει Ήθος, Πειθαρχία, Αγωνιστική επιτυχία, αλλά και έχουν βοηθήσει στην υγιή διάδοση των Πολεμικών Τεχνών είναι στην ευχάριστη θέση με έγκριση του ∆ιοικητικού Συµβουλίου της Οµοσπονδίας, να αναγνωρίσει το Σπουδαστή Κατακαλαίο Σταύρο, της Ο.Α.Σ.Κ.Φ.Η. «ΑΝΕΜΟΣ» του ΠΟΚΕΣΑ, σαν επίσημο κάτοχο Μαύρης Ζώνης στο Σαολίν Κουνγκ Φου.

Φωτογραφίες του άρθρου: Απονομή Μαύρης Ζώνης από την ΕΟΠΤ
image

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΑΘΗΝΑ»
Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης
«ΑΝΕΜΟΣ»


Tο Σωματείο μας τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΠΟΚΕΣ, την αποκλειστική διαχείριση του ΠΟΚΕΣΑ, συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και είναι Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο τη διάδοση των Τεχνών του Σαολίν.

Διεύθυνση: Γραβιάς 5, Ηλιούπολη 16343
Κινητό: +30 6906505860
Επίσημη Σελίδα Facebook | Επίσημη Σελίδα Twitter | E-mail: info@shaolinwind.gr