Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο «ΑΝΕΜΟΣ» την Κυριακή 12 Μαρτίου, 2017, στους διασυλλογικούς αγώνες «Art of Wushu V». Καθώς ο σύλλογος είχε να καλύψει δύο εκδηλώσεις την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Άνεμου εμφανίστηκε χωρίς την δασκάλα του Αντωνίου Ευσταθία. Παρόλα αυτά τα παιδιά της Κ.Σ. ΑΝΕΜΟΣ στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προκαλώντας τον θαυμασμό των διοργανωτών.


Την έναρξη των αγώνων σηματοδότησε ο μικρός Σπουδαστής του Άνεμου, Τσιάρας - Ευσταθίου Αλκίνοος, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ήταν ή πρώτη του φορά σε διοργάνωση, δεν τα έχασε και εκτέλεσε με αυτοπεποίθηση και συγκροτημένος, Τάο Λου από στυλ Παραδοσιακής Βόρειας Γροθιάς. Ακολούθησαν οι υπόλοιποι Σπουδαστές και Σπουδάστριες, με εμφανές το άγχος στους πρωτοεμφανιζόμενους, Έμινα Μάριο, Κατσιρούμπα Βασίλειο και στις πρωτοεμφανιζόμενες Καραβά Ιωάννα, Ζαχαριά Λαμπρινή.

Την έκπληξη έκανε η Σπουδάστρια Δούμουρα Ζηνοβία, που με την πρώτη εμφάνιση της στο χαλί, πλασαρίστηκε στην 5η θέση στην κατηγορία Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - ΒΟΡΕΙΑ ΓΡΟΘΙΑ - 10-13 ετών - παγκορασίδων 2. Έκπληξη επίσης ήταν και για τον αθλητή Μουλίνο - Κωλέττη Γιώργιο η μη κατάκτηση μεταλλίου όπως αναμενόταν λόγω της πολύ καλής προετοιμασίας του, αφού καταβλήθηκε έντονα από το άγχος, λόγο ελλιπούς αγωνιστικής εμπειρίας.

Την 1η θέση και τις εντυπώσεις κέρδισε η Σπουδάστρια Τσιάρα Ευσταθίου Λητώ, στη κατηγορία Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - ΒΟΡΕΙΑ ΓΡΟΘΙΑ - 13-15 ετών - κορασίδων, ενώ στην κατηγορία Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - ΒΟΡΕΙΑ ΓΡΟΘΙΑ - 10-13 ετών - παμπαίδων 2, την τρίτη θέση κατέκτησε ο Σπουδαστής Κατακαλαίος Σταύρος.

Το πρωτάθλημα διοργάνωσε για 5η συνεχή φορά ο Κώστας Γεωργίου και ο Κ.Σ.Ατραπός στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης, στα Άνω Λιόσια και τελούσε υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου. Συμπεριελάμβανε αγωνίσματα Sanda, Qingda, Pro Am, Semi Contact, Tao Lu και Wing Chun και προσέλκυσε περισσότερους από 300 Σπουδαστές και Σπουδάστριες.

Αναλυτικά η ομάδα της ΟΣΚΦΗ Άνεμος
Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - ΒΟΡΕΙΑ ΓΡΟΘΙΑ - εώς 10 ετών - παγκορασίδων
Καραβά Ιωάννα
Κουκουλέσκου Αλεξάνδρα
Ζαχαριά Λαμπρινή

Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - ΒΟΡΕΙΑ ΓΡΟΘΙΑ - εώς 10 ετών - παμπαίδων
Τσιάρας Ευσταθίου Αλκίνοος
Έμινας Μάριος
Αργύρης Δημήτρης
Κατσιρούμπας Δημήτρης

Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - ΒΟΡΕΙΑ ΓΡΟΘΙΑ - 10-13 ετών - παγκορασίδων 2
Δούμουρα Ζηνοβία

Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - ΒΟΡΕΙΑ ΓΡΟΘΙΑ - 10-13 ετών - παμπαίδων 2
Μουλίνος - Κωλέττης Γιώργος
Κατακαλαίος Σταύρος

Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - ΒΟΡΕΙΑ ΓΡΟΘΙΑ - 13-15 ετών - κορασίδων
Τσιάρα Ευσταθίου Λητώ








Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
Πρώτη Αθλητική Επιτυχία Για Τον Άνεμο
Πρώτη Αθλητική Επιτυχία Για Τον Άνεμο
Πρώτη Αθλητική Επιτυχία Για Τον Άνεμο