Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο «ΑΝΕΜΟΣ» την Κυριακή 12 Μαρτίου, 2017, στους διασυλλογικούς αγώνες «Art of Wushu V». Καθώς ο σύλλογος είχε να καλύψει δύο εκδηλώσεις την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Άνεμου εμφανίστηκε χωρίς την δασκάλα του Αντωνίου Ευσταθία. Παρόλα αυτά τα παιδιά της ΟΑΣΚΦΗ ΑΝΕΜΟΣ στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προκαλώντας τον θαυμασμό των διοργανωτών.

Την έναρξη των αγώνων σηματοδότησε ο μικρός αθλητής του Άνεμου, Τσιάρας - Ευσταθίου Αλκίνοος, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ήταν ή πρώτη του φορά σε διοργάνωση, δεν τα έχασε και εκτέλεσε με αυτοπεποίθηση και συγκροτημένος, Τάο Λου από στυλ Παραδοσιακής Βόρειας Γροθιάς. Ακολούθησαν οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες, με εμφανές το άγχος στους πρωτοεμφανιζόμενους, Έμινα Μάριο, Κατσιρούμπα Βασίλειο και στις πρωτοεμφανιζόμενες Καραβά Ιωάννα, Ζαχαριά Λαμπρινή.

Την έκπληξη έκανε η αθλήτρια Δούμουρα Ζηνοβία, που με την πρώτη εμφάνιση της στο χαλί, πλασαρίστηκε στην 5η θέση στην κατηγορία Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - ΒΟΡΕΙΑ ΓΡΟΘΙΑ - 10-13 ετών - παγκορασίδων 2. Έκπληξη επίσης ήταν και για τον αθλητή Μουλίνο - Κωλέττη Γιώργιο η μη κατάκτηση μεταλλίου όπως αναμενόταν λόγω της πολύ καλής προετοιμασίας του, αφού καταβλήθηκε έντονα από το άγχος, λόγο ελλιπούς αγωνιστικής εμπειρίας.

Την 1η θέση και τις εντυπώσεις κέρδισε η αθλήτρια Τσιάρα Ευσταθίου Λητώ, στη κατηγορία Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - ΒΟΡΕΙΑ ΓΡΟΘΙΑ - 13-15 ετών - κορασίδων, ενώ στην κατηγορία Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - ΒΟΡΕΙΑ ΓΡΟΘΙΑ - 10-13 ετών - παμπαίδων 2, την τρίτη θέση κατέκτησε ο αθλητής Κατακαλαίος Σταύρος.

Το πρωτάθλημα διοργάνωσε για 5η συνεχή φορά ο Κώστας Γεωργίου και ο Α.Σ. Ατραπός στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης, στα Άνω Λιόσια και τελούσε υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου. Συμπεριελάμβανε αγωνίσματα Sanda, Qingda, Pro Am, Semi Contact, Tao Lu και Wing Chun και προσέλκυσε περισσότερους από 300 αθλητές και αθλήτριες.

Φωτογραφίες του άρθρου: Πρώτη Αθλητική Επιτυχία Για Τον Άνεμο
imageimageimageimageimage

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΑΘΗΝΑ»
Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης
«ΑΝΕΜΟΣ»


Tο Σωματείο μας τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΠΟΚΕΣ, την αποκλειστική διαχείριση του ΠΟΚΕΣΑ, συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και είναι Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο τη διάδοση των Τεχνών του Σαολίν.

Διεύθυνση: Γραβιάς 5, Ηλιούπολη 16343
Κινητό: +30 6906505860
Επίσημη Σελίδα Facebook | Επίσημη Σελίδα Twitter | E-mail: info@shaolinwind.gr