Ο Α.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ μέσω του Σιφού Γεωργίου Κώστα προσκάλεσε την Ο.Α.Σ.ΚΦ.Η. «ΑΝΕΜΟΣ», στους Διασυλλογικούς Αγώνες “Art Of Wushu” , που θα διεξαχθoύν την Κυριακή 12 [9.00π.μ.] Μαρτίου 2017 στο Κλειστό Γήπεδο Βαρέων Αθλημάτων, στα Άνω Λιόσια, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου, να παρουσιάσει τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν.

Η διοργάνωση που πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά, θα περιέχει όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες, Sanda – Qingda – ProAm – Semi contact – Taolu – Wing Chun για όλες τις ηλικίες.

Η Δασκάλα της ΟΑΣΚΦΗ «ΑΝΕΜΟΣ», Αντωνίου Ευσταθία, δυστυχώς δεν θα μπορέσει να συμμετέχει σε αυτό το όμορφο γεγονός, λόγω ανειλημμένων κοινωνικών και πολιτιστικών δεσμεύσεων. Όμως, την Ομάδα θα αναλάβει να εκπροσωπήσει και να παρουσιάσει, ο Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας, Κατακαλαίος Δημήτρης, δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Παπανίκος Λωνίδας.

Φωτογραφίες του άρθρου: Πρόσκληση στο «Art Of Wushu»
image

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΑΘΗΝΑ»
Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης
«ΑΝΕΜΟΣ»


Tο Σωματείο μας τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΠΟΚΕΣ, την αποκλειστική διαχείριση του ΠΟΚΕΣΑ, συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και είναι Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο τη διάδοση των Τεχνών του Σαολίν.

Διεύθυνση: Γραβιάς 5, Ηλιούπολη 16343
Κινητό: +30 6906505860
Επίσημη Σελίδα Facebook | Επίσημη Σελίδα Twitter | E-mail: info@shaolinwind.gr