Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Στη κοπή της πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού - Κουνγκ Φου, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, 2017, παρευρέθηκε η δασκάλα της Κ.Σ. Άνεμος, Αντωνίου Ευσταθία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Kέντρο του Δήμου Βριλησσίων, όπου μέσα σε πολύ ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, εκτός από την ετήσια κοπή της πίτας, βραβεύθηκαν και διακριθέντες Σπουδαστές της Ομοσπονδίας.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου της Ομοσπονδίας, κου Λάμπρου Σταμούλη, ο οποίος φανερά συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, μίλησε σχετικά με τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών την περσινή χρονιά.

Αφού ολοκληρώθηκε η βράβευση αθλητών, αθλητριών και παραγόντων, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2017 για το ΔΣ, με τυχερό τον κ. Παπαχρήστου Χρήστο. Στη συνέχεια μοιράστηκαν τα κομμάτια σε όλους τους παρευρισκόμενους με το φετινό φλουρί να βρίσκεται στο κομμάτι του Γενικού Διευθυντή του ΕΠΟΣ, Δασκάλου Σταυρίδη Ιορδάνη. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.