Ολοκληρώθηκε η τελευταία αξιολόγηση της χρονιάς για τους μικρούς Σπουδαστές και Σπουδάστριες της Ομάδας Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου «ΑΝΕΜΟΣ» του ΠΟΚΕΣΑ, το Σάββατο 3 Ιουνίου, 2017, στη λέσχη του Σωματείου.

Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του «ΑΝΕΜΟΥ», που είχαν δηλώσει την επιθυμία να συμμετέχουν σε αυτή την Αξιολόγηση, συγκεντρώθηκαν στη λέσχη του Κέντρου, για να αξιολογηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς και την ύλη του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, του Επίσημου φορέα του Σαολίν στην Ελλάδα, βάσει του Ελληνικού Συστήματος Αξιολόγησης Σαολίν Γου Κουνγκ Ντουάν Ουέϊ, που έχει συσταθεί ειδικά από την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν.

Επικεφαλής της επιτροπής Αξιολόγησης ήταν ο Δάσκαλος Κοκκάλας Λάμπρος και αξιολογητές τα Μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν, Καπατσούλιας Παναγιώτης, Τσαμουταλίδη Σταματίνα και Σταυρίδου Αλεξάνδρα. Παραβρέθηκαν επίσης τα μέλη της επιτροπής, Δελής Γεώργιος, Σπυρόπουλος Χρήστος, Σταυράκος Μάριος και Αντωνίου Ευσταθία.

Οι Επιτυχόντες Σπουδαστές & Σπουδάστριες

1ο Ντουάν Ουέϊ Αρχικού Επιπέδου


Έμινας Μάριος


2ο Ντουάν Ουέϊ Αρχικού Επιπέδου

Δούμουρα Ζηνοβία
Ζαχαριά Λαμπρινή
Κατσιρούμπας Βασίλης
Λυκογεώργος Βασίλης
Τσιάρα - Ευσταθίου Λητώ
Αργύρη Βασιλική2ο Ντουάν Ουέϊ Βασικού Επιπέδου
Γρίβας Άγις


«Σαφώς βελτιωμένοι παρουσιάστηκαν σήμερα oι σπουδαστές και οι σπουδάστριες της ΟΑΣΚΦΗ Άνεμος. Όμως, θα πρέπει να τονίσω ότι όσο ανεβαίνουν οι βαθμίδες ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις. Η τεχνική κατάρτιση θα πρέπει να είναι αντιπροσωπευτική του επιπέδου γνώσης και είμαστε πολύ αυστηροί σε αυτό», δήλωσε ο Επικεφαλής της επιτροπής Αξιολόγησης, Δάσκαλος Κοκκάλας Λάμπρος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Σύνοδος Αξιολόγησης, είναι μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν και για το λόγο αυτό έχει σημαίνουσα βαρύτητα, αφού προσδίδει εγκυρότητα στη συστηματική μελέτη της Πολιτιστικής Κουλτούρας του Σαολίν και ανυψώνει το επίπεδο στις τεχνικές και τη θεωρία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν.


Φωτογραφίες του άρθρου: Τελευταία Αξιολόγηση της Χρονιάς
image

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΑΘΗΝΑ»
Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης
«ΑΝΕΜΟΣ»


Tο Σωματείο μας τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΠΟΚΕΣ, την αποκλειστική διαχείριση του ΠΟΚΕΣΑ, συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και είναι Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο τη διάδοση των Τεχνών του Σαολίν.

Διεύθυνση: Γραβιάς 5, Ηλιούπολη 16343
Κινητό: +30 6906505860
Επίσημη Σελίδα Facebook | Επίσημη Σελίδα Twitter | E-mail: info@shaolinwind.gr