Στο εθνικό προπονητήριο της πάλης στο κλειστό γήπεδο βαρέων αθλημάτων [πάλης] στα Άνω Λιόσια, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου 2017, ο δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης με τους αθλητές Κατακαλαίο Σταύρο και Γρίβα Άγι, για να παρακολουθήσουν τα επίσημα Προπονητικά σεμινάρια Σάντα Κινέζικης Πυγμαχίας, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού - Κουνγκ Φου.

Η αγωνιστική ομάδα της Ο.Α.Σ.Κ.Φ.Η. «ΑΝΕΜΟΣ» του ΠΟΚΕΣΑ, θέλοντας να εμπλουτίσει τις γνώσεις της σχετικά με το Σάντα και να βελτιώσει τις προπονητικές δεξιότητες των αθλητών της, ολοκλήρωσε επιτυχώς το 1ο και το 2ο Επίπεδο. Η ικανοποίηση των συμμετεχόντων ήταν έκδηλη, καθώς οι προπονητές της Ομοσπονδίας, Γεωργίου Κώστας και Μαντάς Δημήτρης ήταν εξαιρετικοί, με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου και με μεγάλη υπομονή.

Φωτογραφίες του άρθρου: Σεμινάρια Σάντα από την Ε.Ο.Γ.Κ.Φ.
imageimageimageimage

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΑΘΗΝΑ»
Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης
«ΑΝΕΜΟΣ»


Tο Σωματείο μας τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΠΟΚΕΣ, την αποκλειστική διαχείριση του ΠΟΚΕΣΑ, συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και είναι Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο τη διάδοση των Τεχνών του Σαολίν.

Διεύθυνση: Γραβιάς 5, Ηλιούπολη 16343
Κινητό: +30 6906505860
Επίσημη Σελίδα Facebook | Επίσημη Σελίδα Twitter | E-mail: info@shaolinwind.gr