Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Στην λέσχη της Κ.Σ.«ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στην Αρτέμιδα, βρέθηκε η Σιφού Αντωνίου Ευσταθία, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, 2017, γα να συμμετάσχει στην πρώτη Συνέλευση της νέας Ακαδημαϊκής Χρονιάς του διδακτικού προσωπικού του ΕΠΟΣ. Οι εργασίες της συνέλευσης ξεκίνησαν με μια σύντομη αναφορά στο έργο του ΕΠΟΣ και της διοίκησης κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2016- 2017 από τον Γενικό Διευθυντή του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, κ. Σταυρίδη Ιορδάνη. Στη συνέχεια, όλοι οι παρευρισκόμενοι εκπαιδευτικοί, μίλησαν με τη σειρά τους για το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς που όπως φαίνεται ξεκινά πολύ δυναμικά.


Βασικά θέματα της ημερησίας ατζέντας ήταν η λήξη της συνεργασίας του ΕΠΟΣ με τα Σωματεία Κόκκινος Φοίνικας και Φίδι & Γερανός και η συνεργασία νέων μελλών με το ΕΠΟΣ. Η συνεργασία της Πηγής του Νεαρού Δάσους Δάφνης και του δάσκαλου Χου Γε Σουάι με το ΕΠΟΣ, είναι πλέον γεγονός.

Στη συνέχεια της συνάντησης απαντήθηκαν ερωτήματα των δασκάλων, σχετικά με διαδικαστικά και λειτουργικά θέματα σωματειακού ενδιαφέροντος, συζητήθηκαν οι κοινές τακτικές της πορείας του διδακτικού προσωπικού του ΕΠΟΣ, με έμφαση στην ενίσχυση του Εκπαιδευτικού πυλώνα και του προγράμματος Κατάρτισης στο χώρο για την Νέα Εκπαιδευτική Χρονιά 2017 – 2018 και η συνέλευση ολοκληρώθηκε με την ευχή του Γενικού Διευθυντή του ΕΠΟΣ κυρίου Σταυρίδη, για Δημιουργική νέα χρονιά με συνέχιση της ανοδικής πορείας και την ενδυνάμωση της οικογένειας του Σαολίν στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο το κόσμο.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.