Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Το Wing Chun είναι ένα από τα διασημότερα στυλ κινέζικης πολεμικής τέχνης και έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο το κόσμο, είτε σαν πολεμική τέχνη, είτε σαν σύστημα αυτοάμυνας είτε απλά σαν άσκηση για τη διατήρηση της σωματικής υγείας. Επειδή το Wing Chun αποτελεί μέρος της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων, έχει αποφασιστεί να γιορτάζεται το τρίτο Σάββατο του Μαρτίου, η Παγκόσμια Ημέρα Wing Chun, που για φέτος έπεσε στις 18 Μαρτίου, 2017.


Το πρωί του Σαββάτου, το ΕΠΟΣ, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Σιφού Παντελιά Αντώνη, προσήλθε στον πολυχώρο πολεμικών τεχνών, Athens Martial Arts, στα Πατήσια, για να γιορτάσουν και να τιμήσουν την τέχνη αυτή. Το ΕΠΟΣ ακολούθησαν, τα συνεργαζόμενα σωματεία Κ.Σ.Λευκός Λωτός, ΟΑΣΚΦ Αριστόμαχος, Κ.Σ. Άνεμος, Κ.Σ.Νοτίων Προατίων Νεαρό Δάσος, το ΠΟΚΕΣΑ, τον Κ.Σ.Ν. Σμύρνης Ουράνιος Δράκος και με επικεφαλής τον δάσκαλο Σι Γιαν Τζουό, οι δάσκαλοι Κατακαλαίος Δημήτρης, Κοκκάλας Λάμπρος, Αντωνίου Ευσταθία, Δελής Γιώργος, Άντριου Μπάννερ, Αλεξίου Σπύρος, Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Καπάι Αντριάν, Αντάρη Κωνσταντίνα, οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες, έζησαν την εορταστική εμπειρία μαζί με τους δασκάλους και τους Σπουδαστές απο διάφορες σχολές Wing Chun.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.