Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το 2 Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου, 2017, στις Σέρρες. Το Φεστιβάλ διοργάνωσε Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών [Ε.Ο.Π.Τ.], με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών και του Δημάρχου κ. Πέτρου Αγγελίδη, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση στο Πρωτάθλημα, με συμμετοχή περίπου 600 αθλητών και αθλητριών από 80 συλλόγους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ η συμμέτοχη του φίλαθλου κόσμου ήταν πρωτοφανής. Η ΟΑΣΚΦΗ «Άνεμος», συμμετείχε με τους Σπουδαστές Γρίβα Άγι [Ασημένιο], Κατακαλαίο Σταύρο [Χρυσό] και τις Σπουδάστριες Γρίβα Άρτεμι [Χρυσό] και Κατακαλαίου Νικολέτα [Χρυσό].

Μετά το πέρας της διοργάνωσης, ο δάσκαλος του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας, Κατακαλαίος Δημήτρης, ο οποίος οδήγησε την ομάδα επιδείξεων του Άνεμου στο Φεστιβάλ, λόγο αδυναμίας της Σιφού Αντωνίου, δήλωσε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των Σπουδαστών της ΟΣΚΦΗ ΑΝΕΜΟΣ και τόνισε πως η συμμετοχή τόσο σε ένα παγκόσμιο γεγονός, θέλει κάτι παραπάνω από προετοιμασία. Οι συνθήκες είναι δύσκολες και χρειάζεται υπομονή, επιμονή και αυτοπεποίθηση.

Το Φεστιβάλ είχε την κάλυψη των τοπικών μέσων ενημέρωσης και της ΕΡΤ Σερρών, στην οποία μάλιστα έδωσε και συνέντευξη ο σπουδαστής Γρίβας Άγις.

Αφιέρωμα στην ημερίδα γίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναού Σαολίν. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Φωτογραφίες του άρθρου: Εκπληκτική Εμφάνιση Στο Παγκόσμιο Στις Σέρρες
Εκπληκτική Εμφάνιση Στο Παγκόσμιο Στις Σέρρες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΑΘΗΝΑ»
Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης
«ΑΝΕΜΟΣ»


Tο Σωματείο μας τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΠΟΚΕΣ, την αποκλειστική διαχείριση του ΠΟΚΕΣΑ, συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και είναι Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο τη διάδοση των Τεχνών του Σαολίν.

Διεύθυνση: Γραβιάς 5, Ηλιούπολη 16343
Κινητό: +30 6906505860
Επίσημη Σελίδα Facebook | Επίσημη Σελίδα Twitter | E-mail: info@shaolinwind.gr