Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Στο Ξυλόκαστρο βρέθηκε το Σάββατο 1η Απριλίου, 2017, η δασκάλα της Κ.Σ. Άνεμος, Αντωνίου Ευσταθία, για να στηρίξει με την παρουσία της, το Ελληνικό Σαολίν και το ΕΠΟΣ, στο 8ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Νοτίου Ελλάδος «Μάχιμος Λέων» που φιλοξενήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μάχιμος Λέων στο κλειστό στάδιο του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.


Το Φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 σωματείων από όλη την Ελλάδα και πλήθος αθλητών και αθλήτριων. Πριν την έναρξη του Φεστιβάλ ο Δάσκαλος και διοργανωτής κ. Δ. Καπέλλος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Π.Τ κύριο Σμιάρη Θωμά, ο οποίος είχε μεταβεί στο Ξυλόκαστρο για την περίπτωση, τον Δήμαρχο του Ξυλοκάστρου κ. Ανδρικόπουλο Ηλία, τον Γενικό Διευθυντή του ΕΠΟΣ κύριο Σταυρίδη Ιορδάνη και όλους τους συμμετέχοντες Δασκάλους, για την υλοποίηση αυτού του εξαιρετικού Φεστιβάλ, με την απονομή αναμνηστικού κυπέλλο.

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος κ. Ανδρικόπουλος, αφού συνεχάρη την όλη πρωτοβουλία της εκδήλωσης, τους προπονητές, τους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες και το Σώμα Διαιτησίας, απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκομένους. Στη συνέχεια κήρυξε την έναρξη του Φεστιβάλ, που ήταν ανοικτό για όλες τις πολεμικές τέχνες, και συμπεριελάμβανε τεχνικές αυτοάμυνας, σκιαμαχίες, φόρμες, όπλα, και αγώνες σε κατηγορίες Σέμι, Λάϊτ και Φουλ Κόντακτ, αγώνες ΜΜΑ, αγώνες Μουάι Τάι και αγώνες Κικ Μπόξινγκ.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.