Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Με την παρουσίαση στο 8o Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ίσθμια, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων «Κρομμυώνιο», την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, ολοκλήρωσε η Κ.Σ. Άνεμος, το πρόγραμμα εκδηλώσεών της. Το Φεστιβάλ διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ίσθμιας και οι δάσκαλοι Γεωργίου Δημήτρης [4ο Νταν] και Καρσιώτης Αθανάσιος [4ο Νταν] οι οποίοι στα πλαίσια της πολιτιστικής δράσης του συλλόγου, κάλεσαν την Κ.Σ.Η. Άνεμος να παρουσιάσει τη Κουλτούρα και τις τέχνες του Πολιτισμού Σαολίν.


Ο Σενσέϊ Γεωργίου ξεκίνησε το Φεστιβάλ με έναν ευχαριστήριο χαιρετισμό προς όλους τους συμμετέχοντες για την στήριξη και τη φιλική τους συμμετοχή και τίμησε τους δασκάλους με ένα αναμνηστικό κύπελλο.

Η δασκάλα της Κ.Σ. Άνεμος Αντωνίου Ευσταθία συμμετείχε στη διοργάνωση με τον σπουδαστή Κατακαλαίο Σταύρο και την Σπουδάστρια Κατακαλαίου Νικολέτα.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.