Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Ελληνικό Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν και 1ο Φεστιβάλ Φίλων Ε.ΠΟ.ΚΕ.Σ. στο Ναύπλιο, την Κυριακή 12 Μαρτίου, 2017, όπου στο κατάμεστο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν και να απολαύσουν και άλλες Παραδοσιακές Πολεμικές Τέχνες.


Στο Φεστιβάλ συμετείχε για 4η συνεχόμενη χρονιά η Κ.Σ. «ΑΝΕΜΟΣ», όπου η Δασκάλα Αντωνίου Έφη με μία μικρή ομάδα σπουδαστών και σπουδαστριών, παρουσίασαν άοπλες φόρμες του Σαολίν Κουνγκ Φου, μαζί με 50 ακόμα Σπουδαστές και Σπουδάστριες από τους συνεργαζόμενους συλλόγους με το ΕΠΟΣ και συλλόγους μέλη του ΕΠΟΣ.

Στο Φεστιβάλ, τη διοργάνωση του οποίου είχε αναλάβει ο Σιφού Δημήτρης Παπαβασιλείου του Α.Σ Σαολίν Κουνγκ Φου Ν. Ελλάδας, με τη συνεργασία και την αρωγή του Δήμου Ναυπλιέων, του ΕΠΟΣ [ΕΟΣ], του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν και την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού – Κουνγκ Φου [Ε.Ο.Γ.Κ.Φ.], συμμετείχαν περισσότερα από 200 άτομα από 15 κορυφαίες σχολές στην Ελλάδα.

Πριν την έναρξη του Φεστιβάλ, ο Σιφού Παπαβασιλείου τίμησε την δασκάλα Αντωνίου Ευσταθία της Κ.Σ. Άνεμος, για την συμβολή της στην διάδοση των τεχνών του Σαολίν, επισημαίνοντας πως ήταν η πρώτη δασκάλα που δίδαξε Σαολίν Κουνγκ Φου στην Ελλάδα. Στη συνέχεια βραβεύθηκαν ο δάσκαλος του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης Αληθινή Ατραπός, για τις ακούραστες προσπάθειές του για την πρόωθηση των τεχνών και της κουλτούρας του Σαολίν και τους Σπουδαστές της ΟΑΣΚΦ Αριστόμαχος για την επιτυχή παρουσία τους στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ.

Την Δασκάλα της Κ.Σ. Άνεμος, συνόδεψαν οι μικροί Σπουδαστές Κυριάκος Τσίγαλος, Βαγγέλης Τούπαλας και οι μικρές Σπουδάστριες Δέσποινα Τούπαλα, Νικολέτα Κατακαλαίου.


Αφιέρωμα στην Παρουσίαση γίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναού Σαολίν. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.