Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Ελληνικό Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν και 1ο Φεστιβάλ Φίλων Ε.ΠΟ.ΚΕ.Σ. στο Ναύπλιο, την Κυριακή 12 Μαρτίου, 2017, όπου στο κατάμεστο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν και να απολαύσουν και άλλες Παραδοσιακές Πολεμικές Τέχνες.

Στο Φεστιβάλ συμετείχε για 4η συνεχόμενη χρονιά η ΟΑΣΚΦΗ «ΑΝΕΜΟΣ», όπου η Δασκάλα Αντωνίου Έφη με μία μικρή ομάδα σπουδαστών και σπουδαστριών, παρουσίασαν άοπλες φόρμες του Σαολίν Κουνγκ Φου, μαζί με 50 ακόμα σπουδαστές και σπουδάστριες από τους συνεργαζόμενους συλλόγους με το ΕΠΟΚΕΣ και συλλόγους μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν.

Στο Φεστιβάλ, τη διοργάνωση του οποίου είχε αναλάβει ο Σιφού Δημήτρης Παπαβασιλείου του Α.Σ Σαολίν Κουνγκ Φου Ν. Ελλάδας, με τη συνεργασία και την αρωγή του Δήμου Ναυπλιέων, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν [ΕΟΣ] και του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, συμμετείχαν περισσότερα από 200 άτομα από 15 κορυφαίες σχολές στην Ελλάδα.

Πριν την έναρξη του Φεστιβάλ, ο Σιφού Παπαβασιλείου τίμησε την δασκάλα Αντωνίου Ευσταθία της ΟΑΣΚΦΗ Άνεμος, για την συμβολή της στην διάδοση των τεχνών του Σαολίν, επισημαίνοντας πως ήταν η πρώτη δασκάλα που δίδαξε Σαολίν Κουνγκ Φου στην Ελλάδα. Στη συνέχεια βραβεύθηκαν ο δάσκαλος του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης Αληθινή Ατραπός, για τις ακούραστες προσπάθειές του για την πρόωθηση των τεχνών και της κουλτούρας του Σαολίν και τους σπουδαστές της ΟΑΣΚΦ Αριστόμαχος για την επιτυχή παρουσία τους στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ.

Την Δασκάλα της ΟΑΣΚΦΗ Άνεμος, συνόδεψαν οι μικροί σπουδαστές Κυριάκος Τσίγαλος, Βαγγέλης Τούπαλας και οι μικρές σπουδάστριες Δέσποινα Τούπαλα, Νικολέτα Κατακαλαίου.

Αφιέρωμα στην Παρουσίαση γίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναού Σαολίν. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Φωτογραφίες του άρθρου: Παρουσία στο 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Σαολίν
Παρουσία στο 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Σαολίν 
Παρουσία στο 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Σαολίν Παρουσία στο 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Σαολίν 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΑΘΗΝΑ»
Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης
«ΑΝΕΜΟΣ»


Tο Σωματείο μας τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΠΟΚΕΣ, την αποκλειστική διαχείριση του ΠΟΚΕΣΑ, συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και είναι Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο τη διάδοση των Τεχνών του Σαολίν.

Διεύθυνση: Γραβιάς 5, Ηλιούπολη 16343
Κινητό: +30 6906505860
Επίσημη Σελίδα Facebook | Επίσημη Σελίδα Twitter | E-mail: info@shaolinwind.gr