Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Μέλη, φίλοι, και Σπουδαστές, μαζί με τη δασκάλα τους Αντωνίου Ευσταθία, παραβρέθηκαν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, 2018, στον Κ.Σ.«Λευκό Άλογο», στα Πατήσια, όπου γιόρτασαν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΕΠΟΣ τη παραδοσιακή Κινέζικη Πρωτοχρονιά και το Φεστιβάλ της Άνοιξης.


Τη γιορτή διοργάνωσε το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν, ο Επίσημος φορέας του Σαολίν στην Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά ταυτόχρονα στην Αθήνα, στον Κ.Σ.«Λευκό Άλογο», στα Πατήσια και στην Θεσσαλονίκη στον Κ.Σ.«Αληθινή Ατραπός» με την παρουσία δασκάλων, σπουδαστών, μελών και φίλων με τις οικογένειές τους.

Η προσέλευση του κόσμου ξεκίνησε από τις 5 το απόγευμα, στον νεοσύστατο Κ.Σ.«Λαυκό Άλογο», που υποδέχθηκε τους φίλους του Πολιτισμού Σαολίν. Στις 6.00 το απόγευμα, που σύμφωνα με τη διαφορά ώρας ξεκίνησε η νέα χρονιά του Σκύλου στην Κίνα, οι παρευρισκόμενοι, γιόρτασαν τον ερχομό της άνοιξης, με ευχές, τσάι και φαγητό, μέσα σε μία ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΕΠΟΣ, κ. Σταυρίδης Ιορδάνης, αφού μίλησε σχετικά με το Εαρινό Φεστιβάλ, ευχαρίστησε τον Δάσκαλο Δελή Γιώργο για την φιλοξενία της φετινής εκδήλωσης, τους Δασκάλους και τις Δασκάλες του ΕΠΟΣ και τους παρευρισκόμενους κι έκλεισε ευχόμενος η Γιορτή της Άνοιξης να φέρει Άνοιξη σε όλους.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
Κινέζικη Πρωτοχρονιά Στο Λευκό Άλογο