Στο 4ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν & στο 1ο Φεστιβάλ Φίλων Ε.ΠΟ.ΚΕ.Σ., θα παρευρεθεί η ΟΑΣΚΦΗ «ΑΝΕΜΟΣ», μετά από πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν [ΕΟΣ] και του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, για να παρουσιάσει τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 [10.00π.μ.] Μαρτίου 2017 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου.

Το Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν, στο Ναύπλιο είναι πλέον θεσμός Πνεύματος και Ευγενούς Άμιλλας στις Πολεμικές Τέχνες και χαίρει της υποστήριξης του Δήμου Ναυπλίου, ενώ την διοργάνωση αναλαμβάνει όπως κάθε χρόνο, ο Σιφού Παπαβασιλείου Δημήτρης και ο Α.Σ. Σαολίν Νοτίου Ελλάδος, μέλος της ΕΟΣ και συνεργάτης του ΕΠΟΚΕΣ.

Φωτογραφίες του άρθρου: 1ο Φεστιβάλ Φίλων Ε.ΠΟ.ΚΕ.Σ.
image

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΑΘΗΝΑ»
Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης
«ΑΝΕΜΟΣ»


Tο Σωματείο μας τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΠΟΚΕΣ, την αποκλειστική διαχείριση του ΠΟΚΕΣΑ, συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και είναι Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο τη διάδοση των Τεχνών του Σαολίν.

Διεύθυνση: Γραβιάς 5, Ηλιούπολη 16343
Κινητό: +30 6906505860
Επίσημη Σελίδα Facebook | Επίσημη Σελίδα Twitter | E-mail: info@shaolinwind.gr