Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Με μεγάλη επιτυχία για τον Κ.Σ.«ΑΝΕΜΟΣ», ολοκληρώθηκαν οι Πρώτοι Διασυλλογικοί Αγώνες Σαολίν Κουνγκ Φου, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, 2018 το μεσημέρι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του 5ου Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν του Ε.ΠΟ.ΚΕ.Σ. στο Δημοτικό Στάδιο "Βασίλειος Κοντολέων" της πόλης του Ναυπλίου.


Η διοργάνωση έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας των Δασκάλων Δημήτρη Παπαβασιλείου, Κατακαλαίου Δημήτρη και Σταυρίδη Ιορδάνη, διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Πολεμικών Τεχνών Ναυπλίου και τον Αθλητικό Σύλλογο Αρτέμιδας «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», με τη συνδρομή των συνεργαζόμενων Σωματείων με το ΕΠΟΣ. Ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu - Kung Fu [Αρ. Πρωτ. 1796/18] και είχε τη στήριξη του Δήμου Ναυπλίου και του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος [Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.] Ναυπλίου.

Την Δασκάλα του Συλλόγου μας, Αντωνίου Ευσταθία συνόδευσαν 18 Σπουδαστές και Σπουδάστριες οι οποίοι διαγωνίσθηκαν σε διάφορες δεξιότητες και κατηγορίες καταφέρνοντας να κατακτήσουν 1 Χρυσό, 3 Ασημένια και 1 Χάλκινο μετάλλιο.

Αναλυτικά:

Διάφορες Φόρμες Παμπαίδες Έως 12 Ετών 
2η Θέση Τσιάρας - Ευσταθίου Αλκίνοος [7,3]
Τούπαλας Βαγγέλης [7,1]
Κατσιρούμπας Βασίλης [7,1]
Έμινας Μάριος [7,1]
Μπούτσης Γιώργος [7,0]
Αδαμόπουλος Λάμπρος [7,0]
Τσίγαλος Κυριακος [6,9]

Διάφορες Φόρμες Παγκορασίδες Έως 12 Ετών
2η Θέση Κουκουλέσκου Αλεξάνδρα [7,3]
3η Θέση Κατακαλαίου Νικολέτα [7,2]
Γρίβα Άρτεμις [7,1]
Δούμουρα Ζήνα [7,1]
Ζαχαριά Λαμπρινή [6,9]
Καρανίκα Αργυρώ [6,9]

Φόρμες Έφηβοι  13-18 Ετών 
2η Θέση Μουλίνος Γιώργος [7,3]

Φόρμες Κορασίδες 13-18 Ετών
1η Θέση Τσιάρα - Ευσταθίου Λητώ [7,3]

Και οι μικροί του «ΑΝΕΜΟΥ», συγκέντρωσαν μεγάλη βαθμολογία η οποία αφήνει πολύ θετικό μήνυμα για το μέλλον.

Παπαδόπουλος Δημήτρης [6.3 - 3ος σε κατάταξη]
Καρανίκα Μαρία [6,6 - 3η σε κατάταξη]
Καρανίκα Κωνσταντίνα [6,4 - 4η σε κατάταξη]

Με παρούσα όλη την ομάδα, ο Άνεμος έκανε μια σπουδαία εμφάνιση, σε ένα γεγονός που διοργανώνεται για πρώτη φορά. Οι Σπουδαστές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τους και κατάφεραν να εκπροσωπήσουν επάξια το Σωματείο μας, μέσω υγιούς ανταγωνισμού και ευγενούς άμιλλας, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας Παπανίκος Λεωνίδας.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους αγώνες εδώ: 1οι Διασυλλογικοί Αγώνες Σαολίν Κουνγκ Φου






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
1οι Διασυλλογικοί Αγώνες Σαολίν Κουνγκ Φου