Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Πρωτοφανή επιτυχία σημείωσε ο σύλλογός μας στο 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taolu Γ΄και Β΄ κατηγορίας, με 14 συμμετοχές και 12 μετάλλια. Το Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή, 3-4 Μαρτίου 2018, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης, στα Άνω Λιόσια, στην έδρα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου.

Μετά το 1ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σαολίν Κουνγκ Φου, στο Ναύπλιο στις 11 Φεβρουαρίου 2018, ο σύλλογός μας συνέχισε τις επιτυχίες του με 4 Χρυσά, 2 Ασημένια, 6 Χάλκινα μετάλλια και εκπληκτικές εμφανίσεις από όλους τους Σπουδαστές και τις αθλήτριές μας.


Η ομάδα των μικρών αθλητών έως 10 ετών της Σιφού Ανωνίου ανέβηκε όλη στο βάθρο με κορυφαίους τον Τούπαλα Βαγγέλη και την Γρίβα Άρτεμη με χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες παμπαίδων και παγκορασίδων αντίστοιχα και ακολούθησαν οι Καρανίκα Κωνσταντίνα , Καρανίκα Αργυρώ, Καρανίκα Μαρία, Τσιάρας - Ευσταθίου Αλκίνοος, Μπούτσης Γιώργος, Τσίγαλος Κυριάκος και ο πρωτοεμφανιζόμενος Κανελλίδης Αριστείδης.

Στην κατηγορία παμπαίδων 10-13 ετών κυριάρχησαν οι Μουλίνος - Κωλέττης Γιώργος χρυσό μετάλλιο και Κατσιρούμπας Βασίλης αργυρό μετάλλιο. Τα κορίτσια μας στην αντίστοιχη κατηγορία παγκορασίδων 10-13 ετών κατατάχθηκαν στην 4η θέση η Δούμουρα Ζηνοβία και στην 5η θέση η Κατακαλαίου Νικολέτα. Σύμφωνα με τον προπονητή Κατακαλαίο Δημήτρη, μία θέση στην πεντάδα πίσω από τις κορυφαίες Σπουδάστριες του Πύργου Κωστοπούλου Μαριάννα και Τσιπολίτη Γωγό καθώς και την πολλά υποσχόμενη Σπουδάστρια Βοτίκα Έφη του Αριστόμαχου, ήταν πέραν του ικανοποιητικού.

Όπως ήταν αναμενόμενο και η κορυφαία Σπουδάστρια του Άνεμου, Τσιάρα - Ευσταθίου Λητώ, ανέβηκε στο βάθρο στην κατηγορία 13-15 ετών νεανίδων, κερδίζοντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Οι Σπουδαστές μας και οι Σπουδάστριες μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, κατάφεραν για ακόμη μία φορά να αποδείξουν πως με καλή προετοιμασία, πειθαρχία και αντοχή μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Έφεραν στο Σύλλογο μας, πανελλήνιες διακρίσεις, χαρά, χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον. Είμαστε υπερήφανοι για αυτούς και για τους γονείς που τρέχουν μαζί τους και στηρίζουν την κάθε μας προσπάθεια, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Παπανίκος Λεωνίδας.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού Κουνγκ Φου
19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού Κουνγκ Φου
19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού Κουνγκ Φου
19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού Κουνγκ Φου