Α.Σ. "ΑΝΕΜΟΣ"



Δυναμικό το παρών της Κ.Σ. Άνεμος, στο 18o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού Κουνγκ Φου, που διεξήχθη το Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Απριλίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης, στα Άνω Λιόσια. Με ένα μόλις χρόνο ως μέλος της Ελληνική Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου, η Κ.Σ. Άνεμος, κατόρθωσε να έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά συμμετοχής στην κατηγορία Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - Βόρεια Γροθιά, με 21 Σπουδαστές και Σπουδάστριες.


Με το πρώτο κάλεσμα των αγώνων, η δασκάλα του Ανέμου Αντωνίου Ευσταθία, συγκέντρωσε τους μικρούς Σπουδαστές, ενθαρρύνοντας τους με τις τελευταίες οδηγίες. Το Πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 9 το πρωί, με την κατηγορία 001 - Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - ΒΟΡΕΙΑ ΓΡΟΘΙΑ - έως 10 ετών - παμπαίδων 1 και πρώτο αθλητή από την Κ.Σ. Άνεμος, τον Τσίγαλο Κυριάκο, ο οποίος δεν παραδόθηκε στο άγχος του, αλλά ολοκλήρωσε την εκτέλεση της φόρμας του με θάρρος και αποφασιστικότητα. Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι μικροί Σπουδαστές του Ανέμου στην κατηγορία, Τσιάρας - Ευσταθίου Αλκίνοος, Τούπαλας Βαγγέλης, Αργύρης Δημήτρης, Μπούτσης Γιώργος, Αδαμόπουλος Λάμπρος και Έμινας Μάριος.

Μετά από 2 ώρες ακολούθησε η επόμενη κατηγορία, Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - Βόρεια Γροθιά - έως 10 ετών - παγκορασίδων 1, όπου συμμετείχαν οι μικρές Σπουδάστριες της Κ.Σ. Άνεμος, Γρίβα Άρτεμις, Αργύρη Βασιλική, Καραβά Ιωάννα, Κουκουλέσκου Αλεξάνδρα, Ζαχαριά Λαμπρινή, Τούπαλα Δέσποινα και Κατακαλαίου Νικολέτα.

Επόμενη κατηγορία για την Κ.Σ. Άνεμος, Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - Βόρεια Γροθιά - 10-13 ετών με την Σπουδάστρια Δούμουρα Ζηνοβία και τους Σπουδαστές Κατσιρούμπα Βασίλη, Κατακαλαίο Σταύρο, Μουλίνο - Κωλέττη Γιώργο, Λυκογεώργο Βασίλη και Γρίβα Άγι.

Τις συμμετοχές για τον Άνεμο ολοκλήρωσε στις 5 το απόγευμα η Σπουδάστρια Τσιάρα - Ευσταθίου Λητώ, με το διαγωνισμό της στην κατηγορία Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - Βόρεια Γροθιά - 13-15 ετών - κορασίδων.

«Η Ομάδα Ανάπτυξης Πολιτισμού Σαολίν Ηλιούπολης Άνεμος έκανε σήμερα το ακατόρθωτο. Συμμετείχε σύσσωμη στο 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με μία δυναμική 21 αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι ως πρωτοεμφανιζόμενοι είχαν ένα βάπτισμα πυρός που θα αποδειχθεί πολύτιμη εμπειρία. Καθώς θα ανακαλύπτουν μεγαλώνοντας ότι ο κόσμος μας είναι αρκετά ανταγωνιστικός, εμπειρίες σαν κι αυτή, βοηθούν τα παιδιά να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να εξοπλιστούν με δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν αργότερα τις προκλήσεις της ζωής», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας, Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης.






Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaoliwind.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolinwind.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.
Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση Προσωπικών δεδομένων - GDPR, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού
18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού
18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού