Δυναμικό το παρών της Ο.Α.Σ.Κ.Φ.Η. Άνεμος στο 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού - Κουνγκ Φου, που διεξήχθη το Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Απριλίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης, στα Άνω Λιόσια. Με ένα μόλις χρόνο ως μέλος της Ελληνική Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου, η ΟΑΣΚΦΗ Άνεμος, κατόρθωσε να έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά συμμετοχής στην κατηγορία Παραδοσιακό Tao Lu Βόρεια Γροθιά, με 21 αθλητές και αθλήτριες.

Με το πρώτο κάλεσμα των αγώνων, η δασκάλα του Ανέμου Αντωνίου Ευσταθία, συγκέντρωσε τους μικρούς αθλητές, ενθαρρύνοντας τους με τις τελευταίες οδηγίες. Το Πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 9 το πρωί, με την κατηγορία 001 - Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - ΒΟΡΕΙΑ ΓΡΟΘΙΑ - έως 10 ετών - παμπαίδων 1 και πρώτο αθλητή από την ΟΑΣΚΦΗ Άνεμος, τον Τσίγαλο Κυριάκο, ο οποίος δεν παραδόθηκε στο άγχος του, αλλά ολοκλήρωσε την εκτέλεση της φόρμας του με θάρρος και αποφασιστικότητα. Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι μικροί αθλητές του Ανέμου στην κατηγορία, Τσιάρας - Ευσταθίου Αλκίνοος, Τούπαλας Βαγγέλης, Αργύρης Δημήτρης, Μπούτσης Γιώργος, Αδαμόπουλος Λάμπρος και Έμινας Μάριος.

Μετά από 2 ώρες ακολούθησε η επόμενη κατηγορία, Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - Βόρεια Γροθιά - έως 10 ετών - παγκορασίδων 1, όπου συμμετείχαν οι μικρές αθλήτριες της ΟΑΣΚΦΗ Άνεμος, Γρίβα Άρτεμις, Αργύρη Βασιλική, Καραβά Ιωάννα, Κουκουλέσκου Αλεξάνδρα, Ζαχαριά Λαμπρινή, Τούπαλα Δέσποινα και Κατακαλαίου Νικολέτα.

Επόμενη κατηγορία για την ΟΑΣΚΦΗ Άνεμος, Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - Βόρεια Γροθιά - 10-13 ετών με την αθλήτρια Δούμουρα Ζηνοβία και τους αθλητές Κατσιρούμπα Βασίλη, Κατακαλαίο Σταύρο, Μουλίνο - Κωλέττη Γιώργο, Λυκογεώργο Βασίλη και Γρίβα Άγι.

Τις συμμετοχές για τον Άνεμο ολοκλήρωσε στις 5 το απόγευμα η αθλήτρια Τσιάρα - Ευσταθίου Λητώ, με το διαγωνισμό της στην κατηγορία Tao Lu - Παραδοσιακό - Γ - Βόρεια Γροθιά - 13-15 ετών - κορασίδων.

«Η Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης Άνεμος έκανε σήμερα το ακατόρθωτο. Συμμετείχε σύσσωμη στο 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με μία δυναμική 21 αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι ως πρωτοεμφανιζόμενοι είχαν ένα βάπτισμα πυρός που θα αποδειχθεί πολύτιμη εμπειρία. Καθώς θα ανακαλύπτουν μεγαλώνοντας ότι ο κόσμος μας είναι αρκετά ανταγωνιστικός, εμπειρίες σαν κι αυτή, βοηθούν τα παιδιά να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να εξοπλιστούν με δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν αργότερα τις προκλήσεις της ζωής», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας, Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης.

Φωτογραφίες του άρθρου: 18o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού
imageimageimageimage

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

«ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΑΘΗΝΑ»
Ομάδα Ανάπτυξης Σαολίν Κουνγκ Φου Ηλιούπολης
«ΑΝΕΜΟΣ»


Tο Σωματείο μας τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΠΟΚΕΣ, την αποκλειστική διαχείριση του ΠΟΚΕΣΑ, συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν, την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και είναι Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου - Κουνγκ Φου, με μοναδικό στόχο τη διάδοση των Τεχνών του Σαολίν.

Διεύθυνση: Γραβιάς 5, Ηλιούπολη 16343
Κινητό: +30 6906505860
Επίσημη Σελίδα Facebook | Επίσημη Σελίδα Twitter | E-mail: info@shaolinwind.gr